Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk! 173 cm-nek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! 173 cm-nek lenni 13 évesen? Nem vagyok kicsit sok, találni fogok magamnak vkit? Segítségggg.

Figyelt kérdés
Tudom hogy ezzel nem lehet semmit csinálni, de 173 cm vagyok, 13 éves lány létemre.... meddig fogok még nőni??? Most szembesültem, hogy minden sztár 165 cm körül van.. én meg 173 vagyok!! Találni fogok magamnak ilyen magas pasit?? Segítsetek!!!
2011. júl. 22. 19:28
1 2
 11/18 anonim válasza:

ne aggodj szeritem..lehet egy lány magas és akkor mivan?

15f/190cm..

2011. aug. 15. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó,én 14 éves vagyok és alig 160 cm:(A legtöbb fiú amúgyis a magas csajokat szereti,tudod:)Szép hosszú lábak,karok,egyszóval modellalkat.Én hálát adnék az égnek ha a helyedben lehetnék,úgyhogy ne kételkedj,inkább büszkélkedj=)
2011. aug. 15. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:

Ne a sztárokról vegyél példát... Igaz, én fiú vagyok, de 13 éves, és 178 cm körül vagyok... Találni fogsz magadnak... :D

Elvileg 18 éves korodig nősz...

2011. aug. 15. 15:59
 14/18 sztbali ***** válasza:
Nem sok ez. Húgom 170 még sem néz ki magasnak én fiú létemre 180 vagyok és láttam már nálam magasabb lányokat és mégis van párjuk.
2011. aug. 15. 16:12
 15/18 anonim ***** válasza:

én 14-15 éves koromba nőttem meg 177 cmre, azóta is tartom ezt :) tehát én is kb ekkora voltam 13 éves koromban, amúgy nyugi... sok magas pasi van és a magas pasik mindig jobban néznek ki mint az alacsonyabbak :DDDD

17/L

2011. aug. 15. 16:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Hamar nőttél meg. :) Nem biztos, hogy sokat fogsz még nőni, pár centit biztos, de hidd el, maga a magasság nem sok. Nősz még hozzá 10cm-t, és jó vagy. Én lány vagyok 165 cm-nél megálltam, és a 175 cm-es magasságot imádom a fiúkon, meg a magasabbakat. Pár év múlva úgyis felnőnek hozzád a többiek is! ^^ Ne aggódj miatta!
2011. aug. 15. 16:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Én 174 voltam 14 évesen, azóta eltelt 8 év és 177 centinel (valószínű) megálltam.

Volt már alacsonyabb és magasabb barátom is. Akivel már 6 éve vagyok, ő egy magas velem.

Igen, átlagot tekintve sok nálam alacsonyabb fiú van (lányok közül meg majd' mindegyik), de engem így már nem zavar. Vékony vagyok mellé, így igen csinosnak találnak még az alacsonyabb fiúk is.

2011. aug. 15. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Én 165 cm magas fiú vagyok 21 évesen. De engem nem zavarna, ha magasabb lánnyal járnék.

Amúgy ne aggódj, tuti lesz pasid, sok magas fiú van ám. Te meg lehet, hogy már nem is fogsz sokat nőni, vagy már egyáltalán nem is, mert te hamar növő típus vagy, a kortársaid meg még most fognak nőni. :)

Ne kell félned emiatt! :)

2011. aug. 15. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!