Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! 173 cm-nek lenni 13 évesen? Nem vagyok kicsit sok, találni fogok magamnak vkit? Segítségggg.
ne aggodj szeritem..lehet egy lány magas és akkor mivan?
15f/190cm..
Ne a sztárokról vegyél példát... Igaz, én fiú vagyok, de 13 éves, és 178 cm körül vagyok... Találni fogsz magadnak... :D
Elvileg 18 éves korodig nősz...
én 14-15 éves koromba nőttem meg 177 cmre, azóta is tartom ezt :) tehát én is kb ekkora voltam 13 éves koromban, amúgy nyugi... sok magas pasi van és a magas pasik mindig jobban néznek ki mint az alacsonyabbak :DDDD
17/L
Én 174 voltam 14 évesen, azóta eltelt 8 év és 177 centinel (valószínű) megálltam.
Volt már alacsonyabb és magasabb barátom is. Akivel már 6 éve vagyok, ő egy magas velem.
Igen, átlagot tekintve sok nálam alacsonyabb fiú van (lányok közül meg majd' mindegyik), de engem így már nem zavar. Vékony vagyok mellé, így igen csinosnak találnak még az alacsonyabb fiúk is.
Én 165 cm magas fiú vagyok 21 évesen. De engem nem zavarna, ha magasabb lánnyal járnék.
Amúgy ne aggódj, tuti lesz pasid, sok magas fiú van ám. Te meg lehet, hogy már nem is fogsz sokat nőni, vagy már egyáltalán nem is, mert te hamar növő típus vagy, a kortársaid meg még most fognak nőni. :)
Ne kell félned emiatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!