Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkalehetőség van...

Milyen munkalehetőség van külföldön? Hogy tudok utánanézni?

Figyelt kérdés

Pl. hajón dolgozni, mit lehet, mennyiért, hogyan?! vagy esetleg szállodában, mit, mennyiért, hogyan? mik vannak még? lehetőleg olyat mutassatok légyszi, ahol adnak szállást is!

internet oldalt is mutatnátok?

bocsi, csak nem szeretném, ha átvágnának. 21éves lány vagyok és angolul tudok!

és bocsi, hogy itt tettem fel a kérdést, csak nem tudtam hol... eléggé össze vagyok zavarodva most.

2011. máj. 9. 13:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

3 éve dolgozom hajón. Folyami hajón kezdtem a Dunán, 1 évig dolgoztam ott majd kaptam egy lehetőséget óceánjáró hajón , elvállaltam és 2éve már itt vagyok.

[link]

Innen mentem a folyami hajóra.

Szerintem kezdésnek a folyami munkán gondolkozz és onnan van több lehetőség óceánjáróra menni.

Folyamin 950 eurót kerestem. Ma már ennek több mint a dupláját és 2 havonta jöhetek haza 1 hétre.

Napi 13-14 órát is dolgozom tehát kemény munka de imádom mert a nyelveket tanulom és járom a világot. Kiköt a hajó és félnap szabad ekkor bejárjuk az adott várost!

Angol a kötelező nyelv, azt perfekt kell beszélni. Engem akkoriban behívtak egy interjúra és rengeteg jelentkező közöl bekerültem a 20 felvett közé. Sajnos , h ma hogy van ez azt nem tudom!

Próbáld meg, semmit nem veszíthetsz!

2011. máj. 9. 14:20
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!!! : ) örülök, hogy Neked sikerült!! remélem nekem is fog! : )
2011. máj. 9. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Nekem ismerősöm dolgozik kint 3. éve Londonban szállodában, konyhán . 5 fontos órabérrel kezdett konyhai kisegítőként, most már kiskukta és 9 fontot keres óránként .A szállásról maguk gondoskodtak, de volt ismerős . Nehezebb szerintem így neki vágni, hogy nincs semmi , amiben kapaszkodhatsz, ha gondolod én priviben adok elérhetőséget , ő többet tud neked mondani ...

2011. máj. 9. 14:24
 14/17 A kérdező kommentje:
És egyébként milyen nyelven tudsz? és milyen állást töltöttél be a folyamin illetve most az óceánjárón? amikor jelentkeztél mennyire tudtad az adott nyelvet? : )
2011. máj. 9. 14:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Fontos az is hogy jó fizikai erőnléted legye. Egyik ismerősöm nagyon tönkrement, két évig volt hajón, szobalányként. Sok kemény fizikai munkát csináltattak vele, igaz ő 52kg és nagyon vékonycsontú lány.Persze, nem tudom neked milyen munkát adnak majd.
2011. máj. 9. 14:29
 16/17 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! köszönöm, de nekem olyan kellene, ami szállást is biztosít, szóval albérletet nem szeretnék fizetni és nincs is semmi ismerősöm, akihez tudnék menni, ezért gondoltam valami hajós munkára.
2011. máj. 9. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam az au pairkedést, elérhetővé tettem az email címem, írhatsz, és szívesen mesélek bővebben :)
2011. máj. 9. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!