Milyen munkalehetőség van külföldön? Hogy tudok utánanézni?
Pl. hajón dolgozni, mit lehet, mennyiért, hogyan?! vagy esetleg szállodában, mit, mennyiért, hogyan? mik vannak még? lehetőleg olyat mutassatok légyszi, ahol adnak szállást is!
internet oldalt is mutatnátok?
bocsi, csak nem szeretném, ha átvágnának. 21éves lány vagyok és angolul tudok!
és bocsi, hogy itt tettem fel a kérdést, csak nem tudtam hol... eléggé össze vagyok zavarodva most.
crew agency,
GMN
ezek az ilyen "megbízhatóbb " hajós - és szárazföldi közvetítők , a crew agency-vel én is voltam kint 1 szezont 2 éve egy hajón , szóval ők megbízhatóak.
aztán persze ha tényleg jól tudsz angolul akkor :
itt nincs közvetítő .
rengeteg internetes állásportál van, a monster-től a jobb-ig. (csak ne amagyart hívd be, hanem a .com-ra végződőket.
és ezeken kereshetsz.
Rgyébként ha beütöd a google-ba amit keresel (persze angolul) akkor is megtalálod azokat az oldalakat,ahol hirdetések vannak. Csak ne a magyar oldalakat nézd.
kiszállhatsz, csak hát ha mondjuk folyami hajón vagy, és mondjuk Lyonban vagy akkor nem fogják neked kifizetni azt a repülőjegyet amivel te hazajössz :)
az odautat sem minden esetben fizetik ki , de van rá példa .
köszönöm az eddigi válaszokat! első válaszoló te mennyi idős vagy? : )
egyébként találtam egy oldalt, erről mit gondoltok?
Első vagyok.
A fiamra gondolok, nem magamra, 20 éves múlt, vendéglátást tanul + 2 nyelven beszél, a hajóban gondolkodik ő is! De még van 2 éve, akkor fog végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!