Egyetemet otthagyni mozdonyvezetőiért?
Figyelt kérdés
Gazdasági vonalon tanulok, igazából tetszik, de nem látok jövőt benn, nem látom azt, hogy lenne munkám. Kiskoromban mindig mozdonyvezető szerettem volna lenni, és azon gondolkoztam, hogy otthagyom az egészet, és elmegyek mozdonyvezetői képzésre. Szerintetek biztosabb a munka? Illetve protekció az, ha a családból 2 emeber MÁV-nál dolgozik, egy megy 35 év szolgálat után ment nyugdíjba?2011. ápr. 30. 13:32
1/4 anonim válasza:
Én a vasútban kevesebb jövőt látok, mint gazdasági területen. De ha nincs kedved tanulni feleslegesen ne kínozd magad. Protekcióval minden elérhető.
2/4 anonim válasza:
Ha már elkezdted a sulit fejezd be, mert a későbbiekben úgyse fogod befejezni, ha most megszakítod. Ki tudja...lehet a jövőben jól jöhet még az a papír is. Aztán diploma után menj mozdonyvezetőnek.
3/4 anonim válasza:
Szerintem addig ne hagyd ott a sulit amíg nem biztos, hogy felvettek. Mozdonyvezetőnek még protekcióval is nehéz bekerülni.
Ha pedig felvettek akkor is folytathatod a sulit levelezőn.
4/4 anonim válasza:
Első
A vasútban nagyobb jövő van,mint más munka helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!