Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Holnap megyek utoljára melózni...

Holnap megyek utoljára melózni, és meg akarom szpatni a szemét főnököt jó ötlet az alábbi?

Figyelt kérdés

Mióta felvett csak szivat megállás nélkül, de lejár a határozott idejűm köv hónapban és már közölte a legutóbbi meetingen minenki előtt, hogy kirúg, és hogy a többi napot szabadságba kiadja.

Mikrohullámű sütőbe beragasztanék felülre egy tele öngyujtót, aztán majd jön a meglepetés ebédidőben.

Lehet belőle személyi sérülés?

Elvileg csak ő használja azt a mikrót, az ő irodájában van és nincs titkárnője.

2011. ápr. 25. 16:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%
na ezt már inkább :D
2011. ápr. 25. 18:21
 22/29 anonim ***** válasza:
68%
Ezzel kb lesüllyedsz az ő szintjére, és teljesen jogossá válik az összes szivatása.
2011. ápr. 25. 18:25
 23/29 anonim ***** válasza:
20%

"Édes istenem hagyjátok már a kioktatást, nem is ismeritek körülményeket, a te fejetekben minden főnök szent ember igaz?"

Nem, csak túl sok alkalmazottal találkoztam már életemben ahhoz, hogy reálisan lássam a helyzetet. Aki emberileg és szakmailag megfelel az elvárásoknak, abban egyetlen vezető sem akar rossz érzéseket kelteni, viszont ha olyan tulajdonságot fedez fel benne, ami a cég számára hátrányos lehet, akkor igyekszik elérni, hogy az alkalmazott magától távozzon, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor nem hosszabbítja meg a szerződést. Ezen nem kell felháborodni, hisz csak akkor hatékony a munka, ha vezető és beosztott között nincsenek olyan éles ellentétek, mint amilyenek közöttetek húzódnak. Hidd el, mindenki jobban jár azzal, ha te onnan távozol, meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz aludni és nem azzal töltöd az idődet sem, hogy bosszút forralj. Ne felejtsd el: ha egy munkahelyen már nem érzed jól magad, váltani kell. A saját érdeked is, hogy a munkád által is ki tudj teljesedni, s hogy elismerjék a teljesítményedet.

A másik kérdésedre a válaszom: igen, én mindig így jártam el, s nem csak álszent módon leírtam, amit leírtam. Ha már csak a hangnem vagy az arckifejezés nem a megszokott, azonnal rákérdezek, mi a baj, legyen akár a főnökömről szó, akár a beosztottakról. Mert csak összhangban lehet hatékonyan dolgozni. Ne azért jöjjön el az alkalmazott dolgozni, mert muszáj, hanem mert örömmel jön, és ebben nagyon sokat segít, ha bármilyen problémát azonnal megbeszéltek.

Egyébként ajánlok Neked egy könyvet: John C. Maxwell: 25 módszer az emberek megnyerésére című írását. Hidd el, megéri kiadni érte azt az ezerpárszáz forintot.

2011. ápr. 25. 19:54
 24/29 anonim ***** válasza:

utolsó:

Amikor én dolgoztam, a főnök jópofának tűnt. De aztán kiderült, hogy egy idegbeteg állat. Mindenkivel kiabált, még a másik vezetőkkel is. Őt nem érdekelte soha, hogy a dolgozó is ember. Én alapból szerettem menni, amikor ott volt ő is, persze kevésbé. S nagyon rossz gyomorideggel bemenni a munkahelyre. Több, mint nyolc évig dolgoztam ott, akkor talán nem végeztem rosszul a munkámat, és sokan mások sem. Ő tipikusan az a főnök, aki nem tiszteli a dolgozóit. Ennyiben jó, hogy nem dolgozom ott. A társaság úgy vélem jó volt, lehet ez is baja volt, ki tudja..

Hol dolgozol? Kíváncsian várom. Lehet elmennék én is oda dolgozni. Jó lenne egy normális főnök egy jó kis munkahellyel együtt! :))

2011. ápr. 26. 08:02
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Magam is egy nagyszerű vezető vagyok, a dolgozóim szerint is. Ha egy főnök valóban alkot, fejleszt, keményen dolgozik, akkor emberi módon is bánik a dolgozóival, és meg is fizeti őket, ahogy én is. Havi 400 ezer nettó feletti az átlagfizetés, és 100 embernek biztosítom a tisztességes munkát. Nem kell ahhoz főnöknek lenni hogy bunkón viselkedjen valaki. Sok vezető azért válik bunkóvá, mert nem ő teremtette meg amit csinál, hanem alá tolták a széket, és most azt hiszi ő az Isten. Vagy ott vannak a gátlástalan, bűnöző típusú vállalkozók, akik élvezik ha kihasználhatják a dolgozót, na ők undorítóak valóban.
2011. ápr. 26. 11:09
 26/29 anonim ***** válasza:

Kedves KOlopele!

Tudnál nekem munkát adni?

2011. ápr. 26. 13:41
 27/29 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy tud e Kolopele munkát adni? :)
2011. ápr. 26. 13:55
 28/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Na mi lett? Sikerült?
2011. ápr. 26. 18:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Még annak sem akik jönnének és ismerem is őket. Soknak ígértem már hogy amint lesz rá mód jöhetnek. De ennyi embernél jelenleg nem kell több.
2011. ápr. 26. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!