Holnap megyek utoljára melózni, és meg akarom szpatni a szemét főnököt jó ötlet az alábbi?
Mióta felvett csak szivat megállás nélkül, de lejár a határozott idejűm köv hónapban és már közölte a legutóbbi meetingen minenki előtt, hogy kirúg, és hogy a többi napot szabadságba kiadja.
Mikrohullámű sütőbe beragasztanék felülre egy tele öngyujtót, aztán majd jön a meglepetés ebédidőben.
Lehet belőle személyi sérülés?
Elvileg csak ő használja azt a mikrót, az ő irodájában van és nincs titkárnője.
Hát én már dolgoztam pár helyen, söt még diákként is egész nyarakat, és én mindenhonnan jószívval jöttem el. egy idióta fönököm volt, de ö sem alázott meg, mert nem volt rá oka, ha ezt tette volna kikértem volna magamnak ott helyben a többiek elött.
azt lehet megalázni aki hagyja ezt.
mivel valószínü robbani fog tuti hogy kihívják a tüzoltókat, az pedig a rendörséget ha meglátják hogy valaki öngyujtót tett bele. a rendörség pedig sok sok okot rádverhet, söt tuti téged hallgatnak ki elöször mert utolsó napos vagy és neked van a legnagyobb okod rá. remélem bírósági ügy is lesz belöle.
utálom az olyan kis ugrándozókat akik egy munkahelyen sem bírnak megmaradni, mert azt hiszik övé a világ és irigykednek mindenkire.
Ismerős az érzés, amióta új főnököm van, nekem is minden nap álmaim között van, hogy visszavágjak neki, mivel hihetetlen, mit meg nem enged magának... :( És nem gondolom, hogy romlott volna a munkám minősége az előző főnök óta.
Egyébként én nem tervezek mást arra az esetre, ha sikerül végre máshol lehelyezkednem, minthogy szólok neki, hogy szeretnék az egész közösségtől elköszönni, majd amikor ez létrejön (mert ezt összehozza, ugyanis szereti az ilyen közös "szervezősdit"), ott mindenki előtt elmondom neki, milyen embernek tartom. Mosolyogva.
Magam is azzal értek egyet, hogy a bunkóság revansot kíván. De nem ilyet! Sajnos az öngyújtórobbantás nagyon veszélyes, komoly tűzeset és gyilkossági kísérlet bűncselekmény válhat belőle. Pont visszájáról sülne el.
Viszont megértem a kérdezőt, hogy a sok szívatás után nem azt tartja jónak, hogy "diplomatikusan" semmit sem téve csendesen odébbsomfordál.
Én inkább valami olyat tennék, hogy ne találjon rajtad fogást. Pl nagyon magabiztosan és fölényesen beszélni vele az utolsó napon és szinte beszólogatósan alázni, hisz veszteni valód nincs. Aztán, amikor vége a műszaknak, elköszönés nélkül lelépni. Vagy meg sem várni. Netán holnap be sem menni, hanem szerezni egy orvosi papírt. De ha találkozol vele, ne éreztess semmiféle sérelmet, bosszúságot, hanem kicsit legyen olyan a kisugárzásod, hogy tudja, hogy tudod, hogy milyen egy önbizalomhiányos csődtömeg, hogyha a tekintélyét csak mesterkélten tudta fenntartani.
Lehet igazad van, meg közben megnéztem a pillangó hatás-t is :D
Mindegy szerintem egyszerűen csak eléköpök egy kiadósat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!