Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Voltatol már úgy, hogy arra...

Voltatol már úgy, hogy arra sem volt pénzetek, hogy megtankoljátok a kocsit, hogy dolgozni tudjatok?

Figyelt kérdés
még mielőtt azzal jönne bárki is,hogy lehet menni gyalog is,annak üzenem,nyugodtan sétáljon ő reggel 20 km-t és este,12 óra munka után is ugyan ennyit...a munkáltatóm semmit nem fizet....borzasztó
2011. ápr. 25. 13:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj, de még hányszor. jelenleg is 4 ezer ft om van jövő hónap 10-éig...
2011. ápr. 25. 13:44
 2/29 anonim ***** válasza:

Ja meg egy számlával lógok is előző voltam..

amúgy igy nyáron szerintem átnyergelhetnél kismotorra ha van...

2011. ápr. 25. 13:45
 3/29 anonim ***** válasza:
0%
menj bringával vagy kérj költsön
2011. ápr. 25. 13:46
 4/29 anonim ***** válasza:
*kölcsön
2011. ápr. 25. 13:47
 5/29 anonim válasza:
100%
Bringával 20 km-t oda, majd munka után vissza? Hát durva lenne szerintem. Lazák vagytok.
2011. ápr. 25. 13:48
 6/29 anonim ***** válasza:

bringával 20 km aszfalton nem olyan nagy meló, ha kicsit edzésben van

vagy bandázzon össze valami munkatárssal, aki elviszi és felesben fizetik a benzint

2011. ápr. 25. 13:50
 7/29 anonim ***** válasza:
Jah sztem is valami kismotor lenne a megoldás! 100-on elvan 2 literrel.
2011. ápr. 25. 13:50
 8/29 anonim ***** válasza:
Mi tegnap elköltöttük ételre az utolsó fillérünket is. Általában kijövünk, de most pont az autót kellett javíttatni, és elvitte az összes pénzt. Fizetésig (10.-e) nincs egy forintunk sem, de nem vagyok kétségbeesve, étel van itthon, főzni tudok, mosóporom van, mosni tudok, valami meg majd lesz. :) Úgy még sosem volt, hogy ne lett volna sehogy. Igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz, különben belebolondulnék. Múlt hónapban még munkám sem volt, előtte 50 ezret kerestem egy hónapban. Most kaptam egy jobb állást, remélem, kimozdít a gödörből minket.
2011. ápr. 25. 13:51
 9/29 anonim ***** válasza:

".a munkáltatóm semmit nem fizet....borzasztó"

Ingyen meg minek jársz be dolgozni? Akkor még az is jobban megéri, ha otthon maradsz. Az ilyen munkáltatót ott kell hagyni.

2011. ápr. 25. 13:52
 10/29 anonim válasza:
Sajnállak, de komolyan! Nincs közelebbi munka esetleg? Jó, jó tudom, hogy manapság mindennek örül az ember, de hát azért ez a 20km kocsival, egy átlagmunkáért?! Egyébként én még pályakezdő vagyok, nekem közel van a munkahelyem, de ismerőseimnek már számtalanszor volt ezzel problémája. Sajnos ilyen az élet! Kérj kölcsön egy kis pénzt, tankolj meg, aztán visszafizeted hó elején. Jobbat nem tudok!
2011. ápr. 25. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!