Szereted a munkád és mi az? Ha nem miért? Mit szeretnél dolgozni és miért nem azt csinálod?
Nem, én repülő műszaki vagyok, katonai főiskolát végeztem. (Polgári diplomám szerint műszer- és irányítástechnikai mérnök vagyok.) Csak aztán leszereltem, és elkezdtem programozással foglalkozni. Akkor még nem létezett IBM PC, és a Műegyetemen sem volt programtervező szak... Amit tudok, annak a többségét nem iskolában tanultam, hanem a gyakorlatból, meg különböző továbbképzéseken. - A mai egyetemisták mindezeket "készen kapják" az egyetemen. :-)
Igen, Pesten dolgozom, állami cégnél. (Tudod, nem sok helyen van szükség rejtjelzéstechnikai szakemberre.)
Pedro
Szia! Megint én vagyok!
Hű, le a kalappal, hogy ilyen szintre fejlesztetted a progtudásodat, érdeklődnék, hogy MSNen megtalálható vagy e, mert szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban.
Nem, nem használok MSN-t, messze nem biztonságos. Tudom, hogy ez nálam már egyfajta paranoia, de mit tegyek - biztonsági szakemberként túlzottan idegenkedem egy-két rendszertől. :-)
Itt tudsz privát mailt küldeni, ha akarsz.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!