Dolgozik valaki egy irodában a főnökkel?
Figyelt kérdés
Nem frusztráló?2011. ápr. 17. 14:20
1/5 anonim válasza:
Hát nem irodában dolgozok, hanem konyhán.
Délelőttönként bent van a főnök.Mint magánszemély nagyon rendes, bírom őt.
De a reggeli nagy hajtásban, nem tudom miért de ideges.Járkál le-föl, morog minden ok nélkül, és mi hiába vagyunk nyugodtak, meg jókedvűek, ránk akasztja ezt a feszkót és mi is csak kapkodunk, meg idegeskedünk.
Nagyon rossz.Amint el megy, lenyugszunk és még ha nagyobb is a pörgés mint reggel, akkor is jobban megy minden, mert higgadtak vagyunk.
4/5 anonim válasza:
Eredetileg külön vagyok, de néha be szokott jönni a mellettem lévő asztalhoz, ha az irodájába nagyon besüt a nap. Sosem zavart, elvan mellettem csendben a munkájával, vagy ha kevésbé elfoglalt, akkor beszélgetünk.
5/5 anonim válasza:
Nem, ha két kávé közt leszophatom vagy jól felbsz az asztalra mikor már mindenki hazament és +tankol.
Egyébként a férjem és imádom ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!