Nem tudom, hogy mi legyek nagy koromban. Énekesnő vagy állatorvos?
[link] 2011.04.15.-o6AJa0quGqwFMCMa
A véleményetek nagyon fontos. Sokan mondták, hogy hasonlít a hangom Barbee-hoz. Szerintetek ?
Melyik szakma kellene nekem a kettő közül ?
Kérlek csak kímélően. :) Köszönöm.
ne haragudj meg, de nincs jó hangod, abszolút nincs:S:S
állatorvosság meg a tanulmányaidtól függ, mert roh@dt nehéz bejutni az állatorvosira!
Mikor azt olvastam, hogy a mi véleményünk számít, abban a pillanatban azt akartam válaszolni, hogy akkor mindenképpen énekes legyél. :)
...aztán meghallgattam, hogy énekelsz- illetve dúdolgatsz, vagy mi.
Mégiscsak próbáld meg az orvoslást.
Igen.
Persze így ismeretlenül ezt biztos fenntartásokkal fogadod, de valamennyire azért van hozzá fülem.
Sokkal (nagyságrendekkel!) előrébb kéne tartani hangképzésben, ha énekesnőként labdába akarnál rúgni-hogy egy kis képzavarral éljek.
Ez így totál esélytelen.
Amúgy az furcsa, hogy van olyan ember, aki nem hallja magát éneklés közben, és azt hiszi, hogy jó. De ha valakinek van némi hallása, az ha visszahallgatja, azért rögtön levágja, ha valami gyenge.
Nem tudom, te mit hallasz ki ebből, de ha ezt elfogadhatónak ítéled meg, akkor tényleg totál esélytelen az éneklés.
(próbáltam kímélően :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!