Mi az az MLM munka?
multi level marketing... azt ajanlom ne kezdj ilyenbe... mindegyik sz*r ... sose jutsz feljebb, az csak kamu
olyan hogy ha beszervezel masokat jutalekot kapsz utanuk.. mint a piramisjatek...csak valamilyen modon "torvenyesen", de a vegen mind bebuko
Jellemző, azt sem tudja mi az MLM, de lehúzza, igazi jó magyar szokás. Semmi köze a piramisjátékhoz, ebből látszik, hogy nem ismeri. Amerikából ered és ott ma is nagyon sokan élnek belőle. Közvetlen értékesítés, hálózatos rendszerben.
Vásárolsz valamit, terméket vagy szolgáltatást, azt tovább adod vagy ajánlod és az eladások vagy ajánlások után kapsz jutalékot. Nagyon sokféle van, ilyenek itthon az ismertebbek pl. Avon, Oriflame. Ezekkel elég nehéz jövedelemhez jutni,mert kicsi a jutalék.
Vannak olyan MLM-ek amik pü-i jellegűek, ott nagyobb a jutalék. Nagy előnye, hogy ingyenes oktatások vannak, jó csapat.
Én termékforgalmazósat nem csinálnék, mert nem ismerek olyat akinek tovább ajánlanám, mert sokan csinálják körülöttem.
Most hallottam egy Öngondoskodással kapcsolatosat, ami nyugdijmegtakarításra ösztönöz, ez tetszik, egy ilyet talán én is elkezdek.
Egyébként a fél világ MLM, ha ajánlasz valakinek, fogorvost, szerelőt, nőgyógyászt vagy bármit, az is MLM csak nem Te kapsz érte pénzt, hanem csak az akit ajánlottál.
A két utolsó "hasznos válaszai" mutató önmagáért beszél, őket minősíti.
Sok jó mlm rendszer és termék van és rengetegen becsületes munkával értek el benne sikereket.
Kérdésedre a rövid válsz:
Több szintes hálózatépítés, ahol Te vagy a reklámhordozó! :) Nem tukmálni kell, hanem a saját tapasztalataid megosztani másokkal ha érdeklik és szóba jön. Ma már az online nagyon megy és abban a jövő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!