Az alábbi tapasztalatokkal hova mehetnék dolgozni? (TŐZSDE-PÉNZÜGY)
Jelenleg halasztok az egyetemen (elsőéves vagyok)
Voltam már két tőzsdetanfolyamon is (forex egyetem és tőzsdetanfolyam) + belekóstoltam már az élő számlán való kereskedésbe is! + komoly számítástechnikai ismeretekkel rendelkezem.
www.mpk.hu
Ehhez lenne kedved?
A munkatársak üzleti partnerekként, szövetségesekként tekintenek egymásra, hiszen ez az érdekük. A vezető attól lesz sikeres, akkor lép előre a ranglétrán, ha a munkatársának segít, őt megtanítja a szakma minden fortélyára. A karrierszisztémánk egyértelműen lefektetett. Az abban foglalt feltételeknek eleget téve lehet karriert befutni. A lehetőségek korlátlanok, bárki lehet akár országos igazgató is, a számuk nincs korlátozva. A vezetői szinteken céges életbiztosítás is kapható, mint extra juttatás.
Te Krisztián, nekem ez baromira MLM szagú :D:D
Szóval a Krisztián rendszerébe lépés feltétele, egy (drága) életbiztosítás megvásárlása baromi hosszú időre, aztán újabb balekok találása akikre rádumálod ugyanezt és utánnuk jutalékot kapsz (feljebblépés a ranglétrán)
Hogy ez az MLM mindíg felbukkan valamiylen formában, 10 éve még az aloe vera volt a menő.
De ha tévedek nyugodtan javítsatok ki.
ok
1.Nem kell kötnöd semmilyen biztosítást,ez 100%, mert nekem sem kellett.
2.Struktúrált értékesítés mondd valamit?
Ha hozol valakit és ha nem akkor is van jövedelmed, 1 a lényeg dolgozni kell.
Lehet ez akár egyéni akár csapat. MLM-ben egyáltalán nem lehetséges az mint itt, hogy nincs csapata valakinek és mégis meg keresi a havi 300e Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!