Mit csinál egy környezetmérnök?
:D :D
Ez egy nagyon nagy rejtély ezek szerint.
A nyár folyamán álláskeresés közben behívtak egy hulladékgazdálkodással foglalkozó céghez, akik műanyagfeldolgozó részlegre kerestek laboránst, és mondta a felvételiztető, hogy sokan jelentkeztek környezetmérnöki végzettséggel. Végül nem vettek fel, és nem tudom, hogy milyen végzettségű nyert. A feladat egyébként nagyon egyszerű lett volna, a lényeg inkább azon volt, hogy később a műanyagtermékek gyártási technológiájába kellett volna jobban belemélyedni, szóval vegyipari érdeklődés és angol kellett (volna).
Egy környész ismerősömről pedig most hallottam, hogy az egyik egyetemen dolgozik, a laborgyakorlatokhoz készíti elő a hallgatóknak a szükséges dolgokat, valami demonstrátor (?), laboránsféle.
De talán nem ezek a klasszikus környezetmérnök munkakörök, úgyhogy még mindig várjuk a válaszokat. :)
Környezetmérnökként végeztem. Itt leírtam tapasztalataimat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!