Mit csinál az irodavezető és mennyit lehet ezzel keresni? Budán, angol nyelv tudás szükséges.
Ez cégtől és az ott töltött időtől függ.
Nekünk tavaly ment szülésire az irodavezetőnk. 200.000.- nettó és egyéb juttatások. De perfekt angol kell. És Ő itt volt már 5 éve. Kezdéskor amikor fél évig csak mi tanítgatunk kb. 120.000-150.000.
Ja és 6 -8 hónapig kerestünk másikat nem találtunk feladtuk. Most közösen csináljuk de hát így nem a legjobb.
Az irodavezetői beosztás attól is függ, hogy mekkora cégnél vagy: nagy cégnél kevesebb a meló, mert jobban fel van osztva, kis cégnél több, de szerintem az érdekesebb is, gyorsabban telik a nap.
A jó munkaerőt megfizetik, úgy ahogy az első írta, de sajnos nem nagyon van jó munkaerő. Nem tudnak idegen nyelvet, pedig meg van a nyelvvizsga (mi ezért a papírt nem is nézzük), egyáltalán nem tudják használni a számítógépet (ami még nem lenne baj, de szent meggyőződésük, hogy ez nem így van :) ).
És ezek csak az alap hiányosságok. Mindenféle használhatatlan sulit végeznek el, csak hogy legyen diplomájuk és annyi történik a 4 év sulijuk alatt, hogy ellustulnak, nagyképűek lesznek (de mire, sose tudom meg), nem alakul ki a probléma megoldó képességük, nem lehet önálló munkát rájuk bízni.
Sajnos mi egy éve nem találunk helyettem irodavezetőt.
Nálunk a feladata amúgy pénzügyes is, de sok helyen úgy látom, hogy komoly melónak ítéli meg a munkavállaló, hogy irodaszereket kellett rendelnie (beleírja az önéletrajzába, onnan látom). :)
Hát ezek vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!