Mi teendőm ilyen esetben?
és azt hiszem ebben a doksiban olvastam valami hasonlót
jhnnsclvn.files.wordpress.com/2010/09/3-dolog1.pdf
bocs ha mégis tévednék
B@sszus.. ilyen lehet?
A pofám szakad le az ilyenektől!?
Már bocsi...
Akkor esetleg a volt főnököddel kellene beszélni, feltéve ha nem húzott ki külföldre.. azért szerintem ez gáz, hogy mindenki mutogat a másikra,közben meg te szívod meg...... vagy esetleg a munkaügyi hivatalba kellene menni, hogy ilyenkor mit lehet tenni, gondolom ők nem először fognak ilyenbe belefutni, lehet mondanak ott valami hasznosat..
Ó...b@sszák meg...én meg azt hittem, hogy legalább ide-vagy oda küldözgetnek, hogy ezt vagy azt próbáld még meg... de így... ne haragudj, de ilyenekre annyira fel tudom kapni a vizet, hogy csak na...
Esetleg lenne még egy tanácsom, ha nagyon elkeseredett vagy és már nem kapsz hasznos tanácsokat akkor keresd meg a TV2 (híradót), vagy az RTL klubbot (házon kívül-t) vagy a hír tv-n a (panaszkönyvet) vagy még esetleg a magyar 2-esn a TV ügyvédjét...szerintem nem leszel/vagy egyedül és jó esélyed van arra hogy fizetés nélkül is foglalkozzanak az ügyeddel...
Vagy esetleg valamilyen jogi fórumot... aztán a főnöködet elkapjuk egy sötét sikátorban és aláíratjuk vele a papírjaidat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!