Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » S. O. S! szerintetek mennyi a...

S. O. S! szerintetek mennyi a reális fizetése egy Rózsadombon, luxus körülmények között dolgozó bejárónőnek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
életem talán egyik legszerencsésebb lehetősége előtt állok, egy rokonom segítségével. Azt hiszem megfogtam az isten lábát vele..mehetnék takarítani egy rózsadombi villába..egy bróker otthonába!2 szintes,mindennel felszerelt ami szem s szájnak ingere, központi porszívó stb...hetente egyszer kellene nagytakarítást csinálnom, ami nagymosást-a szárítás- vasalást is magába foglal, a ház kb 200 nm-es.holnap kellene felmennem, a fizetés igényemet pedig kérdezni fogják, de mit mondjak,hogy ne legyek nevetségesen olcsó de túl se licitáljam a dolgot...itt ettől függ minden szerintem...segítsetek, hallottatok már ilyen fizetésekről?
2011. márc. 23. 08:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Aztän csak nehogy a "naccsägosasszony" fiacskäjanak (rosszabb esetben ferjenek) is a kielegitese benne legyen az ärba...:O

aprobetüs resz :XD

2011. márc. 25. 08:05
 12/14 A kérdező kommentje:
uh, dehogyis!!!!miért mondasz ilyeneket....?nem vagyok otthon ezekben a körökben, de ez a pénz annyira sok szerinted?ezt most komolyan kérdezem...az ő szemszögükből..egyébként meg nincs fiuk, csak lányuk, és az ember pedig nem az a kategoria, akinek a hozzám hasonlókra fájna a foga..ebben biztos lehetsz..ne vedd el a kedvemet légyszi, annyira örülök..:))meg különben is a rokonom fia jegyezte el a lányát..
2011. márc. 26. 06:32
 13/14 A kérdező kommentje:
ja és még valami, azt is mondták, hogy ez egy bizalmi állás, a fieztésem is ehhez igazodik, nem az elvégzett munka mennyiségéhez illetve nehézségéhez, hanem ahhoz, hogy kulcsot kapok a privát szférájukba, az életükbe...na így már szerintem egészen érthető, nem?
2011. márc. 26. 06:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
MEsélj azóta mi újság?
2012. dec. 20. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!