Ki dolgozott már luxus hajón?
Mondjuk, ha hozzászámolod, hogy a 4 hónap alatt ingyen kapott szállást, élelmet, nem volt semmi kiadása, akkor az 500ezer Ft nagyon szép pénz!
(Itt Mo-on milyen munkahelyen tudnál 4 hónap alatt 500ezer Ft-ot tisztán megspórolni?)
A 4 hónap alatti 500ezer azt jelenti, hogy havi 125ezer.
Ez egy átlag magyar fizetés.
Én azt hittem, hogy ennél jóval több összejön.
egy magyar átlagfizetés amiből ki kell fizetni a rezsit, meg a számlákat meg a kaját stb... ehhez képest a hajón nem kell fizetned a lakrészért, a kajáért, meg a rezsiért... Számoljunk csak utánna hogy kinél marad meg több pénz...
Eként az alagútépítésnél havi 240-250.000 Huf ot kaptam kézhez.
Persze csak azt keveslem, hogy heti 7 nap munka és 12-16 óra kb. szolgaság. És nekem nem érné meg havi 125.000 ért..
Meg most utána olvastam mint magyar mint angol oldalakon.. És ez a legalja fizetés. A legolcsóbb amit én találtam az is 250.000 volt.. És legnagyobb többsége 400-800 közt volt a fizetés.
Nem azért, de a luxushajókon az 500e ft az havi!!!
Már csak azért is, mert én folyami hajón 200e nettó alatt sosem kerestem.
Tengerjárón a húgom 350-et kapott havonta.
Ezek után jón az óceánjáró.
Csak nagyon húzós meló, 5 hónap vízen, reggel 7-től hajnalig meló.
Mondjuk a fizu a jatt összegétől nagyban függ.
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!