Mi kell hozzá, hogy informatikus legyek? (12 éves fiu vok)
Hűha... milyen régen volt már ez.. :) Azóta ahogy az utolsó válaszoló is javasolta; elkezdtem jobban "érdeklődni" a matek, és a fizika iránt. Az teljesítve. Mellette belekezdtem a VB-be, aztán szórakozásból az iskolatársaimnak valami egyszerűt szoktam írni VBS script-tel :)... na meg a nyelvtan tudásomat is megerőltettem, amióta Word használatát tanulom, azóta ahhoz is hozzászoktattam magam, hogy vessző után szóközt kell rakni :). Mellesleg programfejlesztés izgat, már segített szakember is, kaptam házilag írt programot is... :) szerencsére ingyen... na mert olyat hallottam, hogy "fekete" programok írása fél millától kezdődik... O.o csak néztem. Na de nem is ez a része a lényeg, hanem az, hogy szeretem ezt csinálni, és "valamennyire" jól is fizet. :)
Thanks! ( Németet tanulok, mellé elkezdtem az angolnak a tanulását. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!