Próbaidő alatt felmondhatok akkor is ha kifogásolná igaz?
Tudom hogy következmény nélkül felmondhatok, indokolnom sem kell. A főnök úgy is mindig mondja hogy kirúg valakit ha nem megy a bolt. Nincs elég embere, és majd valaki menne 2héten belül szabira. de ha én megkapom az állást hétfőn, akkor bejelentem a felmondásomat, és ha megkér hogy maradjak x ideig, de én kezdenék máshol, akkor megtehetem hogy nemet mondok nem?
Nem tudom a papírjaimat meddig húzná el...helyben megkapnám a kilépőt, mert nekik központjuk is van...
És reggel munkaidőben vagy inkább a végén jelentsem be ?
Próbaidő alatt, úgy ahogy mondod, indoklás nélkül felmondhatsz. Ekkor nincs felmondási idő, így azonnal távozhatsz, és másnap kezdhetsz az új munkahelyen.
-------------------
Rendes felmondásnál a munkáltató kiköthet felmondási időt, de ha nem szeretnéd azt letölteni rendkívüli felmondással azonnal távozhatsz.
Okés, köszönöm :)
lehet akkor megyek be amikor szabad napom van, vagy meló végén. Ha összejön ez a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!