Ha zenész akarok lenni, hogy kezdjem el? ( gitár )
Már tanulás közben el kell kezdeni. Minél több koncerten lépj fel, és magad is keresd a lehetőségeket, ahol játszhatsz.
Ha jól csinálod, néhány év után nem kell azon gondolkoznod, hogy vajon hol fogsz játszani, hanem inkább azon, hogy hogy fogsz ennyi mindent bezsúfolni a napirendedbe.
Nyugodtan. Sokan vagyunk és erős a szűrés, ezért semmi garancia nincs rá, hogy összejön, iszonyú nagy meló.
Én öt évig csináltam, aztán abbahagytam a zenélést - de tök jól sikerült, ma is rendszeresen kapok felkéréseket.
És tényleg nem kell nagy vaszisztdasz, egyszerűen mindenhol ott kell lenni, és mindenhol a legjobb formád kell hozni, így megjegyzik, hogy te jó zenész vagy, akit érdemes hívni, mert szépen fog játszani.
De nézhetjük a dolgot arról az oldalról is, hogy vesztenivalód nincs, akkor miért ne csinálnád? :)
Ha most még diák vagy, akkor most kezdd el. Így az anyagi oldala megoldódik.
Ha már nem, akkor kezdj el dolgozni, és mellette csináld ezt. Napi 3-4 óra gyakorlásnál nem kell több, ennyit munka és suli mellett is lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!