Pályakezdő vagyok, hogyan kezdjem a motivációs levelemet, ha olyan álásra jelenkezek, amit nem hirdettek meg, csak a céghez szeretnék jelentkezni?
Írj magadról 1-5 mondatot bemutatkozásként. Nem többet, mert a lényeg az önéletrajzodban lesz.
...
Kérem, amennyiben újabb pozíció nyílik cégüknék (xy területen), szíveskedjék jelentkezésemet figyelembe venni.
Remélem, segítettem.
HR-es vagyok, segítek szívesen.
Nyugodtan írjál, mert nem minden állást hirdetnek meg egy cégnél, ahova keresnek emberkét.
Írd le mit szeretnél csinálni, miért, mit csináltál eddig...a motivációidat.
Keress példákat neten is, mert vannak. Itt a gyakori kérdéseken is vannak válaszok.
Köszönöm a válaszokat :) az elsőnek pedig üzenem, hogy elég nagy butaságot írt azzal, hogy így nem lehet jelentkezni már bocsi :)
a HR_es válaszolótól kérdezem, hogy akor nem kell bele írnom olyanokat, hogy miért lennék én jo a cégnek? vagy írjam bele azokat aképeségeimet, amiket tudok pl. gépírás (leütés szám) stb...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!