Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van valaki, aki Angliában...

Van valaki, aki Angliában aupairkedett/ik? Milyen papírok kellettek?

Figyelt kérdés
Van valaki, aki Angliában aupairkedett/ik? Milyen papírok kellettek? Milyen bankártya jó? Meg akármilyen infó jól jönne. :) Köszi!
2011. febr. 21. 16:26
 1/6 A kérdező kommentje:

igazából ezt csak beírtam, h kidobja a hasonlóakat, de hát egyből kiírta:D szóval vki aki angliában aupairkedett/ik.

milyen papírok kellettek, milyen bankártya jó, meg akármilyen infó jól jönne. :) köszi

2011. febr. 21. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:

bébiszitter, aki a háztartásban is segít.

A házvezetőnő egy "menőbb" megnevezése

2011. febr. 21. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Én jelenleg is kint élek Angliában,és volt idő amikor au-pair-tem,de már nem csinálom.

Mivel én a családot itt kint találtam így másképp zajlott mint annak aki ügynökségen keresztül jön ki.

Egyébként munkavállaláshoz a következők kellenek

- útlevél

-N.I.number card (ingyen beszerezhető a lakóhely szerinti munkaügyi központban)

-lakcím(ha ügynökségen keresztül jössz ki akkor az lesz a lakcímed ahol a család lakik)

- bankkártya.(ingyen lehet bármelyik banknál számlát nyitni)

2011. febr. 21. 16:44
 4/6 anonim válasza:
igen voltam kint 3 családnál is, unios tb kártya nem árt, mert azzal kint is ellátnak ha itthon rendezve van a tb-d kivéve a fogdoki meg a szemészet amiért külön kellhet fizetned. Az átlag fizetés hetente 65- 100fontig terjed ha bentlakásos aupair vagy. dombornyomásos bankkártya a legelfogadottabb, de nem lesz rá szerintem sükséged mert a fizetést hetente kapod majd kápében. Ha esetleg van még kérdésed tedd fel bátran :D
2011. febr. 21. 16:46
 5/6 anonim válasza:
az előző válaszoló vagyok, és még annyi hogy az aupairkodás nem lejelentett munka!!! ami azt jelenti hogy ráérsz elintézni az ni-t a home office-t és a bankkártyát, mikor rendes lejelentett munkahelyen szeretnél dolgozni az angol ajkúaknál
2011. febr. 21. 17:08
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. febr. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!