Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek? Nem akarok közmunk...

Mit tegyek? Nem akarok közmunkára menni!

Figyelt kérdés
Megkaptam a levelet,behívtak közmunkára.Nem a munkával van bajom,hanem a megbélyegzéssel.Mifelénk rettentően lenézik a közmunkásokat.Én dolgoznék de nincs felénk semmi munka,alázzam meg magam minden nap 31.000-ért?Ráadásul valami csoportvezetőnek akarnak berakni 5 fős kissebbségi közzé,nem vagyok fajgyűlölő,de azért ez durva,szét fognak szedni a tezsvírek!Hogyan lehet kijátszani a közmunkát?
2011. febr. 18. 16:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
El kell menni orvoshoz alapos kivizsgálásra.
2011. júl. 25. 20:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Engem most hívtak be közmunkára, és megmondom őszintén nagyon örültem neki, nekem is érettségim van, és egy általános iskolába vagyok ügyintéző 4órában, 39ezres bruttóért. Január óta kapom a BPJ-t, és várom hogy behívnak. :) Amúgy 20 éves vagyok és budapesti. Én is tartottam attól hogy kitesznek utcát seperni, de annyit mondtak a munkaügyiben, hogy öltözzek fel "szépen" és akkor a legjobb munkát is megkaphatom. Annyit kérdezett a közmunka közvetítős, hogy értek e a számítógéphez, felsoroltam a programokat ami megy(ebből tettem érettségit is) és mondta hogy más kérdése nincs is. :) Kevés a pénz, de legalább emberek között vagyok, és nem otthon tétlenkedem, lefoglalom magam és arra is van esély hogy ha megfelelek, továbbra is foglalkoztatnak. Bár úgy lenne :)
2011. okt. 16. 11:41
 23/27 anonim ***** válasza:
Hát igen. Budapesten egy közmunkásnak is több a lehetősége mint itt vidéken, ahol hiába a műveltség menni kell mindenkienk a terepre:(
2011. okt. 17. 02:13
 24/27 anonim ***** válasza:
3 évvel később ma már visszasírjuk a 60000 forintot.
2014. febr. 21. 15:19
 25/27 anonim ***** válasza:
Az a 60 ezer csak 50.
2014. febr. 21. 18:23
 26/27 anonim ***** válasza:
rohadjon meg az összes fideszes sz....i
2015. jún. 26. 16:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Én vagyok az általános sulis ügyintézős kommentelő. A suli után az önkormányzatnál voltam adatrögzítő, az is nagyon klassz volt, 6 órában 35 körül kaptam. Viszont utána jött volna hogy az utcára raknak ki utcát seperni. Elutasítottam, ilyen szintre nem süllyedek le, pláne azért mert már bizonyítottam. Azóta szerencsére megtaláltam a normális utamat a munka világában. Kitartást mindenkinek, és ne adjátok fel, ne elégedjetek meg a szarral!
2017. máj. 4. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!