Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért lettél rendőr? Mit...

Miért lettél rendőr? Mit lehet szeretni ebben a szakmában?

Figyelt kérdés

Mást se csinálnak csak a társadalom legbalf aszabb embereit kell kordában tartani, meg ba szogatni az azokat akik potenciálisan balhésak.

Mi visz rá egy egészséges embert, hogy ezt szívesen csinálja hosszú éveken át?

2011. febr. 16. 21:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

A rendőrök azért lesznek rendőrök, mert érzelmileg nulla emberek, akik örülnek ha van egy pisztolyuk meg egy gumibotjuk és Rambónak képzelhetik magukat. Élvezik a hatalmat amit kaptak és ezt ki is használják.

Persze a 100 kilós szamurájkardos kan cigányok láttán elfogy a bátorságuk.

2011. febr. 16. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen egyetértek az elsővel.
2011. febr. 16. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem a pénzért,mert nem keresnek jól! Legfeljebb a góréjaik!

Akit ismerek,az azért lett rendőr,hogy vigyázzon az embertárasira! Elfogja a bűnözőket, a gyorshajtókat stb.

Törvénytisztelő embernek nincs velük baja,és tiszteli őket a munkájukért!

2011. febr. 16. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
A korkedvezményes nyugdíj miatt.
2011. febr. 16. 22:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem lettem rendőr....
2011. febr. 16. 22:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező egy rendőr válaszára is kíváncsi lenne...
2011. febr. 16. 23:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló:

Rendőrökre szükség van, a te szövegelésed meg általánosító és ostoba. Ha szerinted ilyenek mennek rendőrnek, te miért nem jelentkeztél, hogy javítsd az állományt?

2011. febr. 16. 23:45
 8/11 anonim válasza:
Szerintem vannak néhányan, akiket tényleg érdekel ez a szakma, de legtöbben szerintem is a nyugdíj miatt, na meg ez egy biztos munkahely, (kivéve ha nem keveredsz semmibe és lebuksz) nincsenek hipp-hopp csak úgy leépítések, nem megy csődbe a cég, nem zár be a gyár...! Szerintem aki rendőrnek megy, az egy okos ember, főleg a mai gazdasági helyzetben!
2011. febr. 17. 00:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Okos ember?

Parancsra bármit meg kell tennie. Egy normál munkahelyen simán felmondhatsz de a rendőrségtől nem menekülhetsz meg ilyen könnyen.

2011. febr. 20. 19:58
 10/11 anonim válasza:
Miért is nem? :D
2011. febr. 20. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!