Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinálnak a tűzoltók a...

Mit csinálnak a tűzoltók a tűzőrségen, ha épp nincs munka?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mindenki megy a szakmájába. fizetés ki egészítés,mert nem sok amit ők kapnak.
2011. febr. 11. 20:50
 2/13 A kérdező kommentje:
de elvileg egy beosztott tűzoltó 24/48-as műszakban dolgozik, tehát nem kell a 24 órában ott bent lenni?
2011. febr. 11. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
24 órát vannak bent.Az alatt az idő alatt nem hagy hagyák el a laktanyát. marad két nap. azt gondolom a szakmájuknak hagyák,vagy pihennek,kirándulnak.
2011. febr. 11. 21:20
 4/13 anonim válasza:
62%
Járják az utcákat, és segítenek a néninek leszedni a macskát a fáról.
2011. febr. 11. 21:23
 5/13 A kérdező kommentje:
és ebben a 24 órában azt csinálnak amit akarnak ha nincs semmi? pl. lehet aludni, olvasni, filmet nézni stb.? vagy valami dolguk mindig van?
2011. febr. 11. 21:26
 6/13 anonim ***** válasza:
pihennek,olvasnak,kondiznak,esznek,kocsit takarítanak,tömlőt mosnak,gyakorolnak,át nézik a felszerelést, meccset néznek :)
2011. febr. 11. 21:36
 7/13 anonim válasza:

Nem tudom, mi ez a bazi nagy tűzoltó ellenesség?

A laktanyákban elsősorban a munkájukkal kapcsolatos tevékenységeket végzik a tűzoltók, azaz a nap a szolgálatváltással/átadással kezdődik, amikor is a leköszönő szoli átadja a szolgálatot a következő csoportnak: szerekről információk: melyik, milyen állapotban van, információk átadása a folyamatban lévő beavatkozásokról (esetenként beavatkozás közben a kárhelyen történik ez meg). Szervezeti, egyéb infók átadása. Tervezve van, mikor mely létesítményt kell ellenőrizni, aztán van oktatás, ez folyamatos. Úgy kell tanulniuk, mint az orvosoknak az újdonságokat. Van sportfoglalkozás, mert kiemelkedően jó fizikai állapotban kell lenniük. Maguknak kell takarítaniuk, rendben tartaniuk a laktanyát, feltölteni a gépjárműveket vízzel, habanyaggal, üzemanyaggal, ellenőrizni a járműveket, a felszerelést: légző, palackok, eszközök, ruhák.. Van tűzcsapellenőrzés is. a Na mit hagytam ki ?

2011. febr. 12. 02:26
 8/13 anonim válasza:

A többség továbbképzésben vesz részt, úgyhogy a szabadidejében is tanul, vannak rendkívüli felkészülések a versenyekre. Ne hagyjuk ki a gyakorlatokat se. Ezek olyan szituációs gyaksik, ahol mindent de mindent ugyanúgy kell csinálni, mintha élesbe menne. Nagyjából 9-10-kor van villanyleó, mert fontos a pihi, hogy mondjuk éjjel 1-kor vagy négykor 2 perc alatt járműben ülhessenek ha riasztás van.

Szemétláda vélemény, h. a tűzoltók csak üdülnek a laktanyában, ez nem így van.

2011. febr. 12. 02:33
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
már ne haragudj b+ de ki itt az ellenség? én csak válaszoltam.nem vagyok tűzoltóellenség. szeretem a munkájukat.én is tűzoltó akartam lenni,de aztán mégsem lettem az. 150 milliószor voltam már laktanyába. azt mondták nekem többet tudok mint egy 40 éve szolgálatban lévő tűzoltó. és akkor engem nevezel ellenségnek? menj a jó k* a*ba
2011. febr. 12. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:
akarom mondani pi*ba
2011. febr. 12. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!