Hogyan kell megírni egy felmondást, ha nem közös megegyezés alapján történik, azonnali felmondással és a munkáltató szegte meg a szerződést?
XY (anyád neve, születési éved, lakcímed) Akárki KFT.-vel (ügyvezető neve, telephely9 2006.01.02.-én kötött határozatlan időre szóló munkaszerződésemet a mai nappal, 2011.02.09.-el azonnali hatállyal, rendkívüli felmondással felmondom.
Indoklás: Na itt rendesen meg kell indokolni, hogy miért, ellenkező esetben fizethetsz te a munkáltatódnak.
Kérem V.Z.-t (ügyvezető neve), hogy a kilépőpapírjaimat a levelem kézhezvételétől számított 3 napon belül kiadni szíveskedjék. A részemre a mai napig járó aktuális havi munkabérem, valamint a törvény alapján a rendkívüli felmondás miatt a 30 nap felmondási időre járó átlagbérem, valamint az időarányos szabadságom kifizetéséről gondoskodjék.
Tisztelettel: XY
megkérdezheted, nem fizetett 3 hónapja... :( úgyhogy azt gondolom, hogy ez egy elég erős indok
köszönöm, nagyon sokat segítettél
Rendkívüli felmondás
Bejelentem, hogy a ..... munkáltatóval fennálló munkaviszonyomat rendkívüli felmondással ..... napjával megszüntetem.
Indoklás:...............................
..... napjától munkát nem végzek és munkaviszonyomat megszűntnek tekintem. Rendelkezésre állok a munkaköröm átadását illetően, illetve az általam átvett eszközök leadása érdekében.
Kérem, hogy a felmondási időre járó átlagkeresetet, illetve az engem megillető végkielégítést ..... napján részemre kifizetni szíveskedjék.
Indokolás: ……
Kelt.....
……………………….......
(a munkavállaló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!