Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki segítene, hogy hogyan...

Valaki segítene, hogy hogyan legyen munkám?

Figyelt kérdés

üdv. én egy 17 éves lány vagyok, aki nem jár iskolába, s ezért szeretne munkát találni. már átnéztem a netes leírásokat, de ott szinte mindenhol feltétel: az érettségi bizonyítvány.->és most kéretik nem a fejemhez vágni, hogy mert ez így van, és az érettségi az még semmi, és így tovább. kihagynám ezt a részt. szeretnék itthonról elköltözni, hogy legyen albérletem, de előbb munkát szeretnék. nem szívesen olvasnék netes linkeket.inkább valami ajánlatot várok. már próbálkoztam mekiknél, és azt mondták, hogy majd jelentkeznek, de sehol semmi. akkor jó lenne, ha valaki tapasztalatból ajánlana valamit, vagy valahol biztosan tisztában lenne azzal, hogy: na de ott üresedés van, és hogy ő ezt biztosan tudja, mert ott dolgozik ő is.

alapfokú német nyelvtudással rendelkezem. gyakorlati tapasztalatom nem sok van. megköszönném az ajánlásokat. budapesten vagy heves megyében dolgoznék, én heves megyében lakom. akkor ennyi. várom a válaszokat.

2011. febr. 6. 03:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már próbáltam olyanon keresztül munkát keresni, SIKERETLEN vállalkozás volt. Utálom a kolit. Nem mutatok képet magamról.
2011. febr. 8. 04:57
 12/12 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Töltsd be a 18 évedet. A második számú vállalkozó fizetne neked albérletet. Ajánlom még a Unique Work-öt, ingyen albérlet, plusz fizetés. A meló 12 órás, ami megterhelő, tapasztalatból tudom. De jobb nincs...

2011. febr. 10. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!