Valaki segítene, hogy hogyan legyen munkám?
üdv. én egy 17 éves lány vagyok, aki nem jár iskolába, s ezért szeretne munkát találni. már átnéztem a netes leírásokat, de ott szinte mindenhol feltétel: az érettségi bizonyítvány.->és most kéretik nem a fejemhez vágni, hogy mert ez így van, és az érettségi az még semmi, és így tovább. kihagynám ezt a részt. szeretnék itthonról elköltözni, hogy legyen albérletem, de előbb munkát szeretnék. nem szívesen olvasnék netes linkeket.inkább valami ajánlatot várok. már próbálkoztam mekiknél, és azt mondták, hogy majd jelentkeznek, de sehol semmi. akkor jó lenne, ha valaki tapasztalatból ajánlana valamit, vagy valahol biztosan tisztában lenne azzal, hogy: na de ott üresedés van, és hogy ő ezt biztosan tudja, mert ott dolgozik ő is.
alapfokú német nyelvtudással rendelkezem. gyakorlati tapasztalatom nem sok van. megköszönném az ajánlásokat. budapesten vagy heves megyében dolgoznék, én heves megyében lakom. akkor ennyi. várom a válaszokat.
Ha betöltöd a 18-at, elmehetsz gyárba melózni. Keress munkaközveztítőket, ők akár ingyen szállást is adnak, ismerek ilyeneket. Az én munkahelyemen sokan az ország másik feléből vannak, ingyen laknak szépen berendezett albikban, persze nem egymaguk, de lehet kérni, kikkel lakj stb.
De ez 12 órás meló, megterhelő, és közelében sincs Pest vagy Heves megyének.
Na és milyen gyárban pontosan?
Heves megyén belül Tiszanánán lakom.
"nem szívesen olvasnék netes linkeket.."
már bocs de ennyi erőfeszítést te is megtehetsz...
amúgy akkor 8 általánosod van?
szakmád sincs gondolom..
Az a baj, hogy így nem sok lehetőséged van :( Nem vagy még 18, így legfeljebb diákmunkát vállalhatnál, de oda meg kell az, hogy suliból igazolást vigyél, hogy tanulsz. Szóval elhiszem, hogy nincs kedved suliba járni és utálod az egészet, de mit szólsz ehhez:
- keresel egy nagyobb városban egy sulit, ami szimpatikus és van kollégiuma
- jelentkezel és kérsz kollégiumi helyet
- miután felvettek, diákszövetkezeten keresztül keresel munkát.
Eredmény: elköltöztél otthonról, van munkád és be is fejezed a sulit, hogy később ne legyen bajod belőle. Mindent együtt :)
ahjaj, hamar feladtad... :O
mutatsz nekünk képet magadról? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!