Ezek közül szerintetek Melyik legyen a munkám?
Sziasztok!
Még csak 15 éves vagyok és még van időm csak szeretnék már ráhangolódni a késöbbi munkámra és ehez kérnék segitséget.Ha lehetne akkor rangsorolnátok hogy melyik a legjobb...Mindeggyikhez van negativum.
-Szakács.Vegetáriánus vagyok
-Pilóta.Elég drága a képzés
-Ügyvéd.Sokan jelentkeznek annak
-Orvos(Plasztikai sebész).Nem vagyok jó kémiából és fizikából.
-Számitógépes grafikus,látványtervező,designer.
Akár Mo-n akár külföldön.Köszi előre
Én a pilótára szavazok!! :)
A többi nagyon telített szakma. Nekem van egy pilóta rokonom, Amerikában él, és már bejárta a földet... olyan jó lehet...
Arról nem is beszélve, hogy imádom a repülőket!
Sok sikert!
A kérdésedből ítélve, még nagyon fiatal lehetsz, mert szakácsot (szakközép), ügyvédet (5 év egyetem +több szakosodás; humán terület) és plasztikai sebészt (6év orvosi+6 év általános sebészet+3 év plasztikai sebészet, vagyis 15 év még érettségi után; ráadásul ez reál terület) és pilótát (műszaki terület) egy lapon említeni eléggé ötletelés jellegűnek tűnik.
Szóval, én a helyedben még várnék, hogy középiskolában majd milyen tárgyak fognak megtetszeni, és majd az ezek alapján szóba jöhető munkák elhelyezkedési esélyeiről érdeklődnék.
Most mondhatnánk bármit, 99%, hogy menet közben úgyis meggondolod magad...
Amúgy fizetést tekintve: pilóta, informatikus (a grafikus részt sajnos nem tudom, mennyire keresett) ügyvéd (csak kapj állást, mert túlképzés van), orvos (de ha külföldi munkavállalásban gondolkodsz, akkor ezt a 2. helyre tedd), majd szakács.
20.14 igazad van, bocsánat valamiért a vadász pilótára gondoltam :D
De: nehéz bejutni és nem olcsó mulattság, plusz kell hozzá egy mérnök diploma és olyan egészségügyi alkalmassági mint annak a rendje! Amúgy meg lhet próbálni, de a gazdagok sportja, h így mondjam. Apoám 17 évesen már vitorlázni járt!!!
ORVOS
(ez is drága képzés)
vagy a számítógépes grafikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!