Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Esti gimi mellett milyen...

Esti gimi mellett milyen munkák vannak?

Figyelt kérdés
személyes tapasztalatokat várok, nem weboldalakat :P
2011. jan. 29. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyan munkák amiben éppen dolgozol..Én dolgoztam,és esti gimiben jártam..Nem a gimi adja a melót..
2011. jan. 29. 12:18
 2/10 A kérdező kommentje:
jaj ne mond :DD
2011. jan. 29. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Jesszus. Akkor mi a kérdés?

Keresel munkát, bármit, bárhol. Az a lényeg, hogy ha mondjuk háromtól van suli, akkor 6-2ig dolgozz, hogy odaérj.

2011. jan. 29. 13:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából az, hogy Ti, akik estin tanultok/tanultatok MIT dolgoztatok konkrétan? Pl: árufeltöltő, kamionsofőr, stb. érted
2011. jan. 29. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
első vagyok..Én például nyomdában dolgoztam..Akivel együtt jártam suliba az irodában dolgozott,de voltak sofőr,vendéglátós,fodrász,műkörmös..Minden munkakörben voltak..
2011. jan. 29. 16:38
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi. Igazából azért kérdem, mert engem valahogy sehová sem akarnak felvenni, mert hogy ugye nincs érettségim, jogsim sincs még meg, tehát mindenhol van valami bajuk velem, de akkor ezek szerint nem lehetetlen dolgozni így sem:)
2011. jan. 29. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:

első vagyok..

Engem sem érettségivel vettek fel(és nekem sincs jogsim) Én a szakmámban dolgoztam,és munka mellett mentem el letenni az érettségit..A legtöbb tanuló társam szintén dolgozó emberek voltak..Szakmájukban dolgoztak és mellette tanultak..

2011. jan. 29. 17:40
 8/10 A kérdező kommentje:
ja hogy ja... Hát én sajnos általános után vagyok most, szakma nélkül. akkor ez a baj.
2011. jan. 29. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Na igen..se érettségi,se szakma...akkor ne várj csodát..

Nem tud valaki téged bevinni egy helyre? Pár hónapja hoztam be a barátnőmet akinek szintén csak 8 általános iskola végzettsége van..De megbízható,és tud dolgozni..Így most egy helyen dolgozunk...

2011. jan. 29. 21:56
 10/10 A kérdező kommentje:
kedden körbekérdezek, hátha tud valaki valamit. mert még 2év van a suliból, addig meg valamit kell kezdeni magammal...
2011. jan. 30. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!