Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozik valaki 5* szállodában...

Dolgozik valaki 5* szállodában itthon?

Figyelt kérdés

Érdekelnének hogy milyen fizetések vannak....

szakács,szobalány,konyhai kisegítő.

2011. jan. 26. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
van ilyen egyel talán ebben az országban
2011. febr. 6. 20:07
 2/5 anonim válasza:

****Superior-ban dolgoztam, azolyan négy és fél csillag :)

mezei takarító voltam, 80 000-90 000Ft-os fizetésem volt. Attól is függ, hogy a ház alkalmaz vagy külsős cég. Nekem külsős céggel volt dolgom.

2011. febr. 6. 22:54
 3/5 anonim válasza:

Utolsó, letudnád írni, hogy egy ilyen rangú szállodában milyen munkakörök vannak? Elsősorban valami marketinges, vagy személyzetis dologra gondolok, és hogy az ilyenek kb mennyit keresnek?

Előre is köszi

2011. febr. 7. 15:39
 4/5 anonim válasza:

Most hirtelen ezek jutnak eszembe(sajnos összegeket nem tudok): takarító (aki a közös helyiségeket takarítja és a konyhát, személyzeti részt)

szobalány

housekeeping (ő a szobalányok főnöke)

ügyeletes takarító (ő csak az "azonnali munkákra" szocialicálódott - mondjuk egy vendég kiönt vagy összetör valahol valamit, akkor őt hívják, de akkor is, ha kifogy valahol a papírtörlő, az egész házban üzemel)

vannak ugye pincérek, szakácsok, személyzetis ebédes néni, a konyhában különböző területek vannak (zöldséges, halas, húsos, hidegtálas - ide mind külön emberek vannak) aztán fekete és fehérmosogató

étteremvezető

egy valaki volt a pubban és egy a bárban, plusz az uszodában egy báros

úszómester

vízigépész

műszakos gépész (ő amolyan ezermester, mindenhova hívják, ahol elromlik valami - mondjuk ha az egyik idióta (én)takarító leporszívózza a karácsonyfáról az égősort :))) )

biztonsági őrök (általában külsős cég)

szépségszalonba fodrász, körmös, kozmetikus

"orvosi ügyelet"

gyerekfelügyeletre valaki

masszőrök (egyéni vállalkozók)

wellness managger (ő felügyeli az egész wellness részleg működését, irányít mindenkit)

aerobic edző

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

2011. febr. 7. 17:52
 5/5 anonim válasza:
Köszi:)
2011. febr. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!