Tényleg van még olyan, aki hetvenezer forintért dolgozik?
Sajnos igen!Vagy még kevesebbért!
Miért kérded?
Aki enni akar a gyerekeinek, az nem gondolkodik ezen.
Szomorú, hogy kedves kormányunk kihasználja ezt.
Megélhetési alapon, néha még többet is.
És azután már nem dolgoznak.
A kedves kormánynak borzasztó/lehetetlen nehéz helyrehozni 8 év rémtetteit, a világgazdaság pedig olyan bizonytalan, hogy azt se tudni mennyit ér a forint holnapután.Nem csak az érzi fenyegetve magát akinek nagyon kevés van, az is aki közepesen él.
Ha a fővárosban, vagy nagyobb városban nézzük, akkor én ehyszerűen nem hiszem el, hoyg megél, még ugyse ha minden másnap eszik, és nem vesz gyógyszert ha beteg lesz.
Vidéken kicsit más.A szomszédlány 60.000 ft-ot keres, ebből 15 az albérlet, plussz 10 a rezsi, csak nyáron.Hál Isten a fát kapja.Igen, tényleg csak 35 rongyból él, semmilyen más forrása nincs.A szomszéd nénivel rendelnek közösen ebédet, ami a néni alacsony nyugdíja miatt csak 300 ft. körül van, ezt felezik el.(nem egy kiadós adag).Hideg reggeli és vacsora.Hétvgén viszont mindig főz.Meg nyáron sokkal több mindent tud enni, mint télen, mert nagyon sok mindent termel kertben, tesz el befőttöt, lecsót, lekvárt üvegbe, fagyaszt stb.Emellett akár hiszed, akár nem, minden hónapban egyszer elmegy fodrászhoz, meg turiban nézelődik, ami a piacon van.A falu valamennyi boltjáról tudja, mi mennyibe kerül.Az albérletet nagyon szépen csinosítja folyamatosanÉn ezt nem tudom hogy lehet végigcsinálni, én is odafigyelek, de ez valami nagyon dúrva bravúr.Ja!és nehogy egy elkeseredettb embert képzelj el!Ami baja van, az nem ebből ered.És vidám, és szeretik az emberek, jó nála lenni.Egyszerűen elképesztő, de van ilyen.
20:19
Azt elfelejtetted hozzátenni, hogy havi 320 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!