Dolgozik valaki szállodában? És van olyan, aki jól is érzi magát ott?
kb fél évvel ezelőttig dolgoztam recepciósként nagyjából 1 évet...
akkor hagytam ott mikor megvettem az első doboz nyugtatót...
dolgoztam már elég sok munkakörben,de ennyire rossz sehol nem volt,4-en váltottuk egymást,plussz a 2 háziasszony,meg a szállodavezető volt a személyzet
Gyakorlatilag emailek megválaszolgatása,telefonálás,szobák beosztása,ennyi volt a dolgom,12 órából max 2 volt a tényleges munka,a visszajáró vendégek nagyon kedvesek voltak,a hozzá tartozó étterem tulajával mai napig jóban vagyok
DE a szállodavezető olyan szinten keseritette meg az életünket,hogy azt elmondani nem lehetBár csak addig terveztem ott lenni mig megszerzem a diplomám,de egy normális szállodavezetővel ellettem volna ott sokáig
23/N
neked mi nem jó kérdező?
előrébbjutni csak seggnyalással lehet ebben a körben az fix,vagy ha ismerőse/rokona vagy vkinek
a szállodavezető nálunk pl egyszerű érettségi nélküli varrónő végzettséggel rendelkezett...de az xy felesége is volt...tökmind1 volt,hogy azt nem birta megjegyezni hogy hány és milyen szoba van és hogy variálható...mindig lecseszett ha variáltuk a szobabeosztást az egyéni kérések miatt,aztáán ha a vendég dicsérte a szálloda rugalmasságát,ő mosolygott,hogy "én mindent megoldok"...
ahogy a szobaasszonyoknak is,akik 15 éve dolgoztak ott,próbálta megmondani hogy hogy kellene jobban csinálni...
én ésszerűbbnek láttam lelépni
21:01-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!