Hová vennének fel dolgozni?
Valami köztisztviselőit. Magyarán ügyfeles, ügyintéző az Államkincstárban, az OEP-en, APEH-ben, stb. Ha van affinitásod hozzá, akkor akár rendőrség is.
Ha ilyen helyre felvesznek, akkor viszont az egyébként sokat nem érő diplomád miatt több lóvét kapsz, mert a közigazgatásban törvény írja elő, hogy az iskolai végzettséget is figyelembe kell venni a fizetési osztályba besorolásnál, az meg felsőfokú lesz.
Nézegesd a [link] -t.
A nyílt munkaerőpiacon nem jut eszembe olyan hely, aminek pont ilyen végzettségűek kellenének, legfeljebb a turizmusban. De oda meg nyelvet kéne tudni elég jól, lehetőleg többet is.
Bár lehet, hogy alapfokkal még a közigbe se engednek be. Olyan nincs, hogy alapfok, elvileg diplomát se kaphatnál középfokú nyelvvizsga nélkül.
Azért nézegesd a konkrét álláspályázatokat a fenti oldalon.
Őszintén én a helyedben mindenfélét megpályáznék. Aztán legfeljebb kiderül, hogy nem az a nyerő.
És közben gyúrj rá még a tanulásra. Az fel sem merült, hogy folytasd a sulit és csinálj egy normális diplomát? Mert ez ami van, gyakorlatilag az érettségivel egyenértékű...
Én is ezt a szakot akartam elvégezni, de aztán meggondoltam magam, pont azért mert nem láttam a munkaerőpiaci értékét....nyelvtudással mondjuk hasznosabb lenne szerintem, hisz próbálkozhatnál az idegenforgalomban. Próbálgasd az ilyen ügyintézői állásokat, amit már írt az első, meg akármi mást is, és még most jelentkezhetsz mesterszakra febr. 15.ig, az nem is kerülne pénzbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!