Esetleg valaki elmondaná, hogy milyen egyetemet igényel az FBI-nál való munka, és egyáltalán kiket vesznek fel ilyen helyre?
Amerikai állampolgárságot igényel esetleg ez az akció ?
Más munkára is nyitott vagyok....Nemzetbiztonság ,vagy valami ehhez hasonló dologra gondolok ....Olyan munkahely ,ahol szükséges az informatika ,de nem is kell kockulnom egy gép előtt egyedül ....Elemzőként egy ehhez hasonló irodában ...Tudom ,hogy eléggé filmszerűnek hangzik ,de igazán szeretnék egy rugalmas munkahelyet :)
Az meg kimaradt ,hogy néztem az fbi honlapján a jobs részt ,csak a tudást ,meg a szakmai képzettséget írta ... :)
Az ilyen szakszavakat még nem nagyon értem :)
miből gondolod ?:D
Akkor esetleg Európába is ehhez hasonló dolog gondolom létezik ...(interpol ) .....
Látom senki sem tud egy megalapozott választ adni :D
Az első hozzászóló meg kifejtené picit a véleményét :D
ahoz, hogy felvegyenek az fbi-hez amerikai allapolgarsag kell. Naivan feltetelezem, hogy az ORFK-nal is kernek magyar allampolgarsagot. :)
A suli: rendortiszti, zrinyi jo kezdetnek tunik.
Azon viszont jot derultem, hogy ezek a munkak rugalmassak lennenek. :)
ha valamelyik informacios hivatalhoz akarsz kerulni, akkor vagy 2 egzotikus nyelvet veszettul megtanulnek. (orosz, arab, koreai, kinai stb.)
azt láttam a honlapon is :)
Kár minden esetre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!