2011-es üdülési csekkeket el lehet valahogy adni?
Figyelt kérdés
Egy-két ötlet kellene, mert a fizetésem úgy akarják változtatni (bruttómat lecsökkenteni), hogy helyette üdülési csekket, internet utalványt stb. akarnak adni. Sajnos megélni is alíg tudunk, szóval ezzekkel nem tudunk mit kezdeni. Munkaadóval nem lehet beszélni, ő annyival elintézte, hogy ha nem tetszik, akkor el lehet menni...
Ötlet valakinek?
2011. jan. 12. 18:19
1/5 anonim válasza:
a névértékének a feléért megveszem na????!!!
2/5 anonim válasza:
Mekkora összegről van szó? De egyébként az üdülési csekk nem névre szól? Nem tudom, nekem még sosem volt, csak valamit hallottam...
3/5 anonim válasza:
Az ilyet leirni is bűncselekmény egyébként,másra jogszerűen ÁT NEM RUHÁZHATÓ.
4/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a google-t,nem ártana egy kis kreativitás:))
5/5 anonim válasza:
Egyébként az nem BÜNCSELEKMÉNY hogy az emberek dolgoznak és nem élnek meg belőle??Érdekes milliárdokat ellopni az nem bün!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!