Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valahogy lehetséges ez?

Valahogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és majd ha "nagy" leszek filmrendező szeretnék lenni. Lehet,hogy hülye kérdés... de tudnék valahogy rendező mellett tanulni(vagyis csak úgy ott lenni segíteni valamit és közbe nézni,hogy mennek a dolgok)? Úgy értem,hogy pl. ilyen rendezői "kis csicskás" aki segít neki ezt azt...
2010. dec. 6. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Első körön érdemes jelentkezni statisztálni, okosan figyelni, ha kér valamit, egy pohár vizet, ugrani segíteni, a filmmel meg úgy mindennel a lehető legjobban képben lenni.

Aztán ahogy alakul, improvizálni.

2010. dec. 6. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Van ilyen lehetőség..

Csak megfelelő ismeretség kell hozzá..

A nagybátyám a filmiparban dolgozik.A fiam rendszeresen megy neki segíteni,mert érdekli a "vágó" munkája..Sokszor meséli,hogy egy film jelentnél a rendező mellett ül,és figyel..

Ezért is tudom,hogy nem lehetetlent kívánsz..

2010. dec. 6. 14:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen...sajnos a megfelelő ismeretséggel van gondom mert nem ismerek olyat aki tudna nekem ebben segíteni. =(
2010. dec. 6. 14:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy hol tudnék találni statszita munkát? Most beírtam az expresszbe de nem igazán találtam olyat,ahol 15 évesen lehetne jelentkezni.
2010. dec. 6. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Vannak ügynökségek, oda kell regisztrálni. Beszélj a szüleiddel, úgyis kell az aláírásuk (ahol meg nem kérik a szülői beleegyezést, oda ne is menj, mert tuti kamu és csak le akarnak húzni).

Ajánlom még, hogy böngészd végig ezt az oldalt: [link]

esetleg még nézd meg a filmgyárak honlapját is, hátha találsz valami érdekeset.

2010. dec. 6. 14:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Á' értem,köszi.
2010. dec. 6. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!