Párom és én munkát vállalnánk külföldön. Idösek gondozása gyerekfelügyelet farmra vagy bármit,20és 25 évesek vagyunk Vagy agyon tanácsot hol kezdjük keresni? Hogy kezzdjük el az életet?
Angliában élek..
Egy kérdésem lenne.Tudtok angolul? vagy azon a nyelven tudtok kommunikálni ahová ki szeretnétek menni dolgozni?
Ugyanis akárhová mész,legyen az Németország,Anglia,Francia vagy Spanyolország az ország nyelvét nem árt tudni.Ha ez megvan akkor van esély munkát találni..
Első vagyok..
Írtad,hogy a párod tud angolul.Mennyire? Tud kommunikálni? Ha igen,akkor milyen munka érdekelné?Milyen végzettsége van?
Talán ő tud magának itt Angliában munkát találni..De te német alaptudással itt kint semmit nem érsz el.Mivel te nem tudsz angolul így munkát sem fogsz kapni,hacsak meg nem próbáljátok a magyar ügynökségeket akik ígérgetnek nyelvtudás nélkül is.
Idösek gondozása, gyerekfelügyelet, farmra mindenhol elvárják a társalgási angolt.Ha ez lenne,már tudnék is ajánlani egy jó helyet,ahol jelenleg is van állás..De nektek ez kiesik..
Az is fontos,hogy tudjátok,hogy Melyik ország,melyik városába akartok menni.Egyénileg,saját magatok akarjátok a munkát megkeresni,vagy fizettek az ügynökségeknek,és reménykedtek..Mennyi pénzt szántok a kezdésre.Hol laknátok?Ezek mind nagyon fontosak..itt kint a híd alatt nem lehet elleni..Átgondoltatok mindent?
szerintem azért írták neked az általános sulit,mert borzalmas mennyi helyesírási hibád van!!GÁZ nagyon..
mijen????MILYEN
bármijen BÁRMILYEN
ojan OLYAN
áááá a többit már nem is írom le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!