Au pairek! Ti mennyit kerestetek és ebből mennyit tettetek félre? Amit kint elköltöttetek, az mire ment el?
Egyik ismerősöm az USA-ban au-pair. Nem tudom, mennyit kereshet, de a múltkor tudtam meg, hogy kiruccant New Yorkból Vegas-ba, három napra egy barátnőjével. Hát csak a szállodai számlájuk volt 6000 dollár.
A 250 euró tényleg nagyon kevés.
Szerintem napi 4 óra munkáért 1 gyerekhez ez nagyon korrekt zsebpénz. Volt olyan család, aki 3 gyerekhez 8 óra munkáért akart ennyit adni.
De mégis, akik szerint ez kevés, mire fog elmenni, ha a szállás, kaja, közlekedés is ingyen van?
Az au-pair ottlakós bébiszitter, ahogy ő is írta, teljes ellátással, még kocsit is kap, bár ahogy valaki írta, tusfürdőre valóban minden bizonnyal kell majd költenie (én mondjuk azt is kaptam). Ezen felül 70 ezer zsebpénz azért nem annyira rossz.
17:22 voltam
Milyen gyakran utazhatsz haza?
A család állja az oda-vissza utadat?
miért nem lehet bébiszitternek nevezni? mi ez az au pair?
tök idegen szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!