Végeztetek már otthon végezhető munkát? Ha igen mit? és mennyit kerestetek vele? Nagyon sürgős
Ha az otthon végezhető munkához nem kell semmit tudni, max írni meg olvasni, ráadásul még neked kell előre fizetned, az kamu.
Ellenben viszont, ha nem kérnek tőled pénzt, honlapkészítést várnek el, webprogramozást, stb, az valószínűleg már nem kamu.
Láttam vagy száz olyan reklámot neten, hogy hogyan keress 250 dollárt naponta. Erre leírják, hogy rulettezzél! Ami is a reklámozónak hoz pénzt, te meg jó esélyyel vesztessz, mivel olyan módzsret írnak le, ahol hosszú távon nagyjából biztos vesztessz, ha meg mégis nyersz akkor elhanyagolhatóan keveset.
Pl: veszthetsz 50000 Ft-ot, s nyerhetsz 100 Ft-ot.... jó mi?
A cégnél, ahol dolgozom, különböző dokumentumokat kell írnom. Ezeket végezhetem otthon is (bár nem nagyon szoktam, engem jobban motivál az irodai légkör).
Ha keresel, ne az legyen a fő szempont, hogy otthon végezhető legyen. Jelentkezz olyan munkákra, amiket akár otthonról is lehet végezni, és kérdezz rá, hogy van-e ilyen lehetőség a cégnél. A normális otthon végezhető munkák hirdetéseinek ugyanis az az ismérve, hogy nem azt írják, hogy otthon végezhető munka, hanem magát a munkát.
Kérdezőnek.
Azt hiszem elsőre sokan félreértették a kérdésed, és elsőre azt feltételezték, hogy kaptál egy "otthonról végezhető munka, nem kell hozzá képzettség, magas jövedelem, fizess be 500 ft-ot csekken erre a számlaszámra, és utána elküldjük a részleteket" tipusú levelet, és ezután érdeklődsz. A válaszokból úgy tűnik, hogy ettől akartak jogosan megóvni.
Viszont természetesen lehet otthonról végezni munkát. Ez persze szakterülettől is függ. Leginkább informatikai területen múködik, de még jópár szakmában lehetséges. Vállalhatsz például tanítványokat a lakásodon; fordíthatsz, pókerezhetsz, vetkőzhetsz webcam előtt (ha van gusztusod hozzá); berendezheted a lakásod ügyvédi, könyvelői irodának, fogorvosi rendelőnek, stb.
Egy félreértést eloszlatandó, "nem kell hozzá képzettség, magas jövedelem" létezik. Ha ilyennel találkozol, az sokszor pilótajáték, vagy teljesen sima átverés, de nem feltétlenül az. Egy jól múködő MLM cég segítségével ez valóban elérhető. Itt azonban ne otthonról végezhető, inkább csak otthonról irányítható kötetlen időbeosztású munkára gondolj, és készülj fel rá, hogy magas jövedelmet keresni belőle kőkemény munkával jár. Ilyet inkább úgy érdemes bevállalnod, ha van benned érdeklődés iránta, hogy közben végzel valamilyen egyéb munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!