Idegen nyelven íródott ajánlólevelet le kell fordítattni itthoni munkára való jelentkezéskor?
Figyelt kérdés
Spanyol nyelvű ajánlólevelem van, de az önéletrajzokat itthon magyarul, esetleg angolul küldözgetem. Lefordítsam az ajánlólevelet, vagy küldjem el így? És ha igen, elég ha én lefordítom, vagy jobb egy hivatásos fordítóval, hogy ne gondolják, hogy direkt félrefordítok vmit?2010. nov. 25. 14:58
1/2 anonim válasza:
Attól függ hogy hová jelentkezel. Ha olyan helyre, ahonnan angolul is kérnek önéletrajzot én oda angolul adnám be (vagy nem tudom milyen nyelven van neked) és kizárólag CSAK a másolatát adnám oda.
2/2 A kérdező kommentje:
Még valakinek esetleg vmi ötlete??
2010. nov. 30. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!