Ahhoz óvodában dajkaként dolgozhassak, ahhoz már kell a tanfolyam jelentkezéskor? Úgy értem, nem lehet időközben elvégezni?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, és úgy érzem már nem vennének fel, nincs is pofám bemenni és megkérdezni. Pedig nagyon szeretnék gyerekekkel foglalkozni.2010. okt. 21. 10:09
1/2 anonim válasza:
Szomszéd most lett dajka 28 évesen. Nem késő.
2/2 anonim válasza:
Engem közmunka keretében alkalmaztak dajkaként,pedig nem volt ilyen irányú végzettségem.És már rég nem vagyok 28 éves.Szóval,próbáld meg,lehet esélyed!
Igaz,abban az oviban,ahová felvettek szinte takarításon és mosogatáson kívül nem csináltunk mást,mert a normálisabb munkát a régi dajkák végezték :/
Mondjuk,nekik sem volt sokkal jobb és a fizetés sem egy nagy szám.Én is nagyon szeretem a gyerekeket,de a dajkaságból ennyi elég volt.Mosogatni itthon tudok.
Érdemesebb akkor már gyermekfelügyeletet vállalni,vagy óvónőnek tanulni,azok tisztább munkák és többet lehet közben a gyerekekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!