Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Területi képviselő (értékesítő...

Területi képviselő (értékesítő) leszek egy cégnél dec 1től. Dolgozik valaki ilyen melóban mert engem felvettek de még sosem dolgoztam ilyen helyen, kicsit tartok tőle. Milyen?

Figyelt kérdés
Nem mondtak semmit hogy lesz e "betanuló idő"azaz jön e velem valaki az elején vagy egyből mély víz?!Tippek ehhez a melóhoz??:)Nem akarom elrontani mert a főnöknek nagyon szimpi voltam azt mondta látja bennem a lehetőséget:)
2010. nov. 18. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek lebeszélni, de ha ez az értékesítői munka 100%-ban jutalékos, akkor általában mindenkiben látja a felettes a "lehetőséget", aki nem viselkedik elrettentően és nem ápolatlan, mert az élet majd úgyis eldönti, hogy tudsz-e értékesíteni, vagy sem. Segítséget biztosan fogsz kapni, hiszen a céget nem járathatod le a tapasztalatlanságoddal és a szaismereti hiányosságokkal, de nem is az a cél, hogy elmenjen tőle már az elején a kedved, viszont egy idő után úgy is fogod látni, hogy tetszik, vagy nem az ilyen munka.
2010. nov. 20. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Van egy alap fix és a többi a jutalék ezt már megbeszéltük,bele sem mentem volna ha csak jutalék:) Meg az a jó hogy végre ez nem olyan hogy vállalkozói kell hozzá!
2010. nov. 21. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:

A legtöbb területi képviselő állásnál indulóban adnak valamennyi fix-et, de utána teljesítményhez kötik a teljes bért és azt is elvárják, hogy számlaképes legyen a képviselő. Jutalékot hivatalosan számla ellenében szoktak fizetni, de ha neked valóban később sem kell vállalkozóvá válnod, akkor szerencsés vagy:).

Pénzügyi területen, biztosító társaságoknál, brókercégeknél, de más értékesítői munkáknál sem jellemző, hogy bejelentenének alkalmazottnak, ha viszont ezt nem teszik, legálisan csak akkor tudnak neked fizetni, ha számlaképes leszel.

2010. nov. 22. 12:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez egy sörös cég,fogalmam sincs mi lesz akkor!Mind1 megpróbálom most már veszteni nem vesztek mert úgysincs melóm,ha nem jön be akkor se lesz tragédia!:)

Köszönöm a válaszokat!!

2010. nov. 22. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!