Mennyi a havi nettó kereseted Magyarországon?
Csak azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy nagyságrendileg mennyit keresnek Magyarországon az emberek. Látom nem sokat. :)
Nettó 150-ből nem lehet gyereket nevelni megfelelő színvonalon szerintem. A nettó 500 viszont már nem rossz. Ha a párod is megkeres annyit, akkor már egész szép körülményeket tudtok teremteni. :)
nettó 150-ből nem lehet gyereket nevelni????
Te hol élsz, vagy miből?
sznobok gyülekezete van vagy mi?
még h válság van ..pff
sír a szátok ,de megnézném havi 60-ból hogy éldegélnétek
amúgy 150 alatt vígan lehet gyereket nevelni , de gondolom a színvonaladat nem ez érinti
Olvastam azokat a kérdéseket, ahol azt tették fel mennyiből lehet nevelni a gyereket. És azt írták, hogy olyan 70ezer körül van havonta. Ha valaki 150-et keres, ebből 70 a gyerek, akkor marad 80 magára plusz a lakásra. Sztem húzós.
Természetesen vannak emberek, akik 60ból, meg 28500-ból nevelnek gyereket, nem erről volt szó, hanem arról, hogy mennyi kell ahhoz, hogy pl tudd taníttatni, meg rendesen felöltöztetni.
Ma magyarországon az átlag fizetés a legfrissebb adatok szerint bruttó 214ezer.
Egy gyerek neveléséhez általában 2 ember kell, akiknek jobb esetben van fizetése. Szóval önmagában 150 lehet hogy kevés, de ha a másik fél is keres ennyit, vagy akár kicsit kevesebbet, akkor meg lehet élni. Az én szüleim is minimálbér körüli összeget kerestek és normál szinvonalban éltünk.
Amúgy én 100ezret keresek nettóban, de még pályakezdő vagyok, jah és Hajdú-Biharban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!