Bő fél éve keresek, eddig csak az elutasítás jött, olyan helyekről is, ahol azt gondoltam, oda minimum behívnak interjúra, mert nem sokan jelentkeznek. Úgy néz ki tévedtem, most is egy ilyen helyről jött az email, még azt is megemlítették benne, hogy rengetegen jelentkeztek, aztán, ki tudja, hogy igaz-e.
tegnap 19:00
12/24 Kólauborkával válasza:
Sajnos az én tapasztalatom is az, hogy csak az nem dolgozik, aki nem akar… és egyre több az ilyen, az öcsém is beakarta adni, hát nem volt szerencséje… mert a testvére vagyok, szóval most biztos utál, hogy nem engedtem kockulni 24 órából 28-at…
tegnap 19:26
13/24 anonim válasza:
Én február óta keresem de nappali 1 műszakos állások kb mint a fehér hollók.
Aki meg sír fb-on, hogy nem talál irodavezetőt, az meg válaszra se méltat, pedig 10+ éves irodavezetői tapasztalatom van.
tegnap 19:28
14/24 anonim válasza:
#12 csak rohadtul nem mindegy, hogy mit dolgozol.
tegnap 19:29
15/24 Kólauborkával válasza:
Őszintén? Azt amire szükség van. Jelenleg villamosmérnök vagyok, de lélekben, mag a valóságban is készülök arra, hogy 5 éven belül lehet nem lesz szükség a munkámra, így foglalkozom munka után mással. Hétvégén villanyt szerelek és igyekszem hasznosan tölteni a szabadidőmet. Igen, azt amiben sokan csak a TV vagy a gép előtt döglenek.
tegnap 19:42
16/24 anonim válasza:
Dettó! Minden jobban fizető illetve nem megerőltető munka le van osztva a Fidesz csahosainak.
tegnap 20:15
17/24 anonim válasza:
Hát nyilván ha valakit nem vesznek fel sehova akkor semmit nem fog dolgozni. De azért ma ahhoz tehetség kell, hogy ne találj munkát, főleg a nyugati országrészben. Keleten megértem. Munka van dögivel, az más kérdés, hogy pocsék a bérezés, de a 0-nál a nettó 200 is több... Nyilván nem érdemes beragadni ilyen melókba, de ha nincs más, nincs tartalék, nincs máshonnét bevétel akkor ennyiért is EL KELL menni dolgozni. Közben lehet tovább keresni, kapcsolatokat építeni, figyelni a lehetőségekre. Akár cégen belül is ha van lehetőség feljebb lépni, más pozícióba kerülni, akkor lehet nyomni, lehet aktívnak lenni.
Csak az a baj sokaknak abszolút büdös a munka, és egyből a jót akarják ,hogy az ölükbe hulljon. Főleg úgy hogy semmit nem hajlandóak tenni érte.
tegnap 20:16
18/24 anonim válasza:
Az mehet párthoz szolgának.
tegnap 20:16
19/24 anonim válasza:
#15 vár majd a gyártósor gondolom nem fogod húzni a szádat a folyamatos műszakra vagy a váltott 3 műszakos munkakörre.
tegnap 20:18
20/24 anonim válasza:
"Akár cégen belül is ha van lehetőség feljebb lépni,"
Nálunk, amerikai multi. nem volt olyan hogy cégen belül átment az ember más pozícióba, mivel a céges policy ezt nem engedte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!