Akit nem vesznek fel sehova az mit dolgozik?
Évek óta ez van. Csak alkalmi munkáim voltak..állandóan sajnos nem on nyerte meg az adott állásra a pozíciót. Es nincs protekciom.
32 eves ferfi vagyok. Értelmes. De eddig csak raktári alkalmi munkáim voltak. Mert sehova nem vesznek fel.

Akit nem vesznek fel sehova, az nem dolgozik sehol.
Azért ma Magyarországon lehet munkát találni.
Akinek meg így is több év lukak vannak az önéletrajzában azzal, hogy "nem talál munkát", ott a munkáltató is feltételezi hogy annál az embernél valami gáz van, mert aki akar dolgozni, az találhat munkát.

"Azért ma Magyarországon lehet munkát találni."
Lehet, csak mellette életed nem lesz. folyamatos műszak, 12 órás műszakok amik semmit se tisztelnek. És ne mondd, hogy "tanulni kellett volna" mert a gépsorok mellé bizony diplomás nyelveket beszélő mérnököket is keresnek ezekre a pozíciókra, ugyanilyen beosztással.

Tehát azt állítod hogy ma Magyarországon nincs semmi munka csak 12 órás gyár, mindegy hogy diplomás vagy betanított melós az ember?
Remélem ezt az égbekiáltó csacsiságot még te sem hiszed el komolyan.

4# kerestél te mostanában állást? Elküldtél akár egyetlenegy önéletrajzot is bárhová?
Ha nem, akkor ne oszd az észt. Sajnos manapság más a helyzet mint amit te elképzelsz. De ha nem hiszed, próbáld meg.
Én sem találok munkát hosszú hónapok óta. Nem jeleznek vissza sehonnan.
De mondom, ki lehet próbálni. Aztán majd megtudod.

Amúgy ez annyira tipikus ilyen hamis érvelés a munkakerülő emberektől akik erre hivatkoznak hogy miért nem dolgoznak már x éve és tartatják el magukat az idős szüleikkel.
"nincs semmi munka, nem lehet találni, csak ha van protekciód, mindenhonnan elutasítanak, ami meg van, az 6 műszak napi 28 óra pihenő nélkül, uránbányába túlórával, és ostorozással ha megállsz, a fizetés pedig napi egy tál gríz, és még neked kell fizetést adni hogy ingyen dolgozhass nekik".
Illetve ehhez hasonló zöldségek.

" kerestél te mostanában állást? Elküldtél akár egyetlenegy önéletrajzot is bárhová?"
Nagyjából egy éve váltottam állást, úgy hogy egyetlen helyre jelentkeztem, amit kinéztem. Munka mellett elmentem leinterjúzni, felvettek, egyik nap még az egyik nap dolgoztam, másik nap már a másikon. Nagyon elégedett vagyok a hellyel.

Viszont olyan embereket is ismerek, akik ugyan ezt a szöveget nyomják hogy nincs munka, mert nincs protekciója bla bla...
Évek óta lumpolnak ezzel a szövegel, ha valahova véletlen beintézik őket, 2 hét után felmondanak hogy ez nekik nem tetszik, vagy marad egy két hónapot, míg össze nem kapar annyit amiből megveszi a használt Iphone-t aztán felmond hogy szar a hely. Na az ilyeneknek nincs rendes munkája évek óta.

#4 a professionon, joblineon, indeeden meghirdetett pest megyei állások 90%a ilyen. Maradék 10% meg osztozik a kamionsofőrön, logisztikuson, stb.
#7 bszki az 2 éve volt. 2 évvel ezelőtt a házam csak 30 milliót ért, most meg 65 milliót ér.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!