Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ahol sok nő dolgozik oda nem...

Ahol sok nő dolgozik oda nem szívesen vesznek fel férfit?

Figyelt kérdés
Mert attól félnek hogy nyomulna rájuk?
2022. jan. 28. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkahelyem felvett két férfit a csapatunkba, amiben hatan voltunk nők. Nincs velük probléma.
2022. jan. 28. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ahol 2nél több nő dolgozik ott cica harc van , kell a férfi is oda. :)
2022. jan. 28. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
16%

le lehet őket kúrni...

Az összes nő szingli, a kérdés az az,hogy ezt ki kérdezi ;)

2022. jan. 28. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Ennek nincs értelme, hülyeség.

De még mindig vannak olyan munkák ahol nem vesznek fel férfit dolgozni, ilyenkor hol van az egyenlőség?

Az én véleményem az, hogy teljees egyenlőség soha nem lesz és nem is kell hogy legyen így van rendjén. Egy férfi és egy nő kicsit azért másabb legalábbis a többség, persze vannak kivételek is de mindig a többség győz. Tanulunk a hibákból ezért van így, akkor miért romboljuk le ezt azért az "egyenlőségért?" Hülyeség.

2022. jan. 28. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
már a 2. munkahelyemen vagyok, ahol férfiként csak női munkatársaim vannak. Irodában nincs rajtam kívül másik férfi. Cégnél meg csak a kamionosok a férfiak.
2022. jan. 28. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Inkább éppen fordítva. Ahol csak ffiak melóznak, oda nem vesznek fel nőt.
2022. jan. 28. 19:21
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk pont az volt az igazgató mániája, hogy kell legalább 1-2 férfi a nők közé, hogy legyen, akire lehet a fizikai munkát bízni. Ami nonszensz, mert a munkakör része a fizikai munka, szóval mindenkinek csinálni kell néha. Elég régóta nincs is férfi alkalmazott, de az élet attól nem állt le.
2022. jan. 28. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
Férfit felvesznek csak nem marad ott 7 irta van fizikai munka az vonatközik a nőkre is.Mert nem egyelöség szerint vanak a munkák ki találva ha férfi emel mindig elhasználodik radásul úgyan annyit kap mint a nők.Akkor minek maradna ott kevés pénzért több munka nagyon csábitó ajánlatt.Nekem is volt szerencsém ilyenhez 1 nap már nekem kelet mindent csinálni második nap már léptem is.Mert az baj a nők nincsenek tisztában a fizikai munkával főleg 8 órába mert a mai társadalmunk tiltja őkett.Ők meg vissza is élnek vele az én izületeim meg nem fognak tönkre menni nők miatt mert nekik egyelőség van.
2022. jan. 28. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!