Milyen szakmába érdemes most 2025-ben belekezdeni ami jól fizetett és otthonról is lehet végezni?
Figyelt kérdés
Tanulni akarok munka mellett, hogy jobb életem lehessen, nem akarok életem végéig valakinek robotolnitegnap 18:00
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és számítógépes szakmára gondolok , nem autószerelő meg stb
tegnap 18:01
3/7 anonim 

válasza:

Hány nyelvet, milyen szinten beszélsz, milyen IT ismereteid vannak?
4/7 A kérdező kommentje:
Programozást próbáltam már de nem tartott sokáig, de szívesen megpróbálnám újra. Nem vagyok egy zseni sajnos, de tudok elég kitartó lenni. Nyelvek magyar, angol mondjuk B1 es szint. Amúgy programozásról azt hallottam hogy mostanság nagyon nehéz még diplomával is elhelyezkedni. Ez igaz? Én diploma nélkül gondoltam valamit
tegnap 20:48
6/7 Dávid 

válasza:

Általánosságban Mo-on nagyon könnyű elhelyezkedni.
Minél komolyabb a szak, annál jobban fizet. (logisztika, IT, klímaszerelés, CNC).
Tökjó, hogy beszélsz magyarul, ki nem találtuk volna. Vagy ezt csak így mókából írtad? Az angol B1-et akkor kéne felturbóznod, ha multihoz mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!