Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy egyetem nélkül érdemes e belekezdeni egy érettségivel a 'NAV'-ba?
Figyelt kérdés
Szép estét mindenkinek! Mostanság egyre jobban érdekel a pénzügyi munka, és gondoltam rá hogy bele kellene vágni. Jelenleg 17/f vagyok. Nemsoká vizsgázok szakmaiból, de gondoltam rá hogy amíg dolgozok addig estin megcsinálhatom az érettségit, utána pedig mennék a NAV-hoz. Tudom, ide írom a kérdést, akkor már rosszul kezdek. Úgy hogy feljebb is akarok úgymond menni, közelebb a vezetőséghez hogy úgymond. Este van, remélem azért nagyjából érthető voltam. Köszönöm hogy elolvastad!2020. máj. 5. 00:27
2/11 anonim válasza:
A nav állami hely, én néznek egy bértáblat a helyedben (nekem fogalmam sincs hol található ez, de ha ilyenre vetenednek nekem ez lenne az első)
3/11 anonim válasza:
Tuti egyetemi végzettség kell, a másik hogy kihalásos alapon működik. Baromi nehéz oda bekerülni, sokszor a bentlévők nyomják be a családtagjaikat, közeli ismerősöket. Azt viszont tudnod kell, hogy egy navosnak nem lehet másik bevételi forrása, nem vállalhat se kisegítő se, se alkalmi, se másodmunkát, nem lehet egyéni vállalkozása sem.
4/11 anonim válasza:
Ezzel ne nagyon számolj, mert a navnal 2 éve letszamstop van. És érettségivel oda se vennének fel normális poziba.
5/11 anonim válasza:
Csak rokoni alapon lehet bekerülni,felejtsd el
6/11 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm! :D
2020. máj. 5. 08:35
7/11 anonim válasza:
A NAV-nál nem közalkalmazotti bértábla van, mint az önkormányzatoknál.
8/11 anonim válasza:
a NAV-nak saját bértáblája van, saját életpályamodellel 50%-100% -al jobb a fizetés poziciótól függően egy átlagos önkormányzati/közalkalmazotti munkához képest.
9/11 anonim válasza:
1 hete láttam a hirdetésüket szakképzett takarítót kerestek, hajrá sok sikert kedves kérdező!
10/11 anonim válasza:
Egy esélyed van ha valami navos lányának kezdesz el udvarolni akkor bekerülhetsz a nemesi nav családba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!