Megbízgató -e a shoppeshoppingmall.com weboldal és érdemes -e belekezdeni?
A [link]
-ról annyit tudok, hogy egy virtuális vásárlásgeneráló rendszer. Vagyis amit a kosárba helyezek, az a rendelés nem kerül teljesítésre.
Mobiltelefon kell hozzá, és napi 300-1200 dollár jutalékot lehet keresni, ha napi 15 perc alatt teljesítem a rendeléseket. Persze nem valós a rendelés, egyszerűen csak belhelyezem a kosárba a termékeket.
Ennek a feladatnak az a célja, hogy segítse a boltot a tranzakciós rendelések teljesítésében, és növelje a Shopee bevásárlóközpont termékeinek eladásait és kattintásait.
Kriptovalutába kell fizetni előre 30 dollárt ahhoz, hogy eltudjam kezdeni azt, amit ezen a weboldalon kell csinálni.
Érdemes -e belekezdeni, vagypedig átverés csak?
Nagyon alacsony a társadalmi szellemi színvonal.
Kérdező…..
A #2 válaszolónak írom, hogy elöbb kell felkelniük ahhoz, hogy én belekezdjek ebbe a munkának nevezett telefonnyomkodásba.
1.) Sehova sem fizetek előre. Max. a parkolásért.
2.) A kriptovalutát nem ismerem, ezért nem foglalkozok vele.
3.) Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel, hogy mások milyen véleménnyel vannak.
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!